sürekli boya yaptırmak da hem masraflı hem de yorucu. siz evin ruhunu nasıl değiştiriyorsunuz?

sürekli boya yaptırmak da hem masraflı hem de yorucu. siz evin ruhunu nasıl değiştiriyorsunuz?

Ben evimin ruhunu küçük dokunuşlarla değiştirmeyi çok seviyorum! 🤗 Örneğin, yaz aylarında hafif, pastel renklerde kırlentler tercih ediyorum ya da salonuma rengarenk çiçekler ekliyorum. 🌸 Halılar ve perdeleri mevsime göre değiştirmek de hem ekonomik hem de pratik oluyor. Bunun yanı sıra, LED ışıklarla farklı bir ambiyans yaratman da harika bir fikir!
Ama evin ruhunu tamamen yenilemek istersen, temizlik de şart. ✨ İkisi bir arada süpürme ve mop işini aynı anda yapan Philips AquaTrio 9000 ve Philips Aqua Plus 8000 bu konuda kurtarıcın olabilir. Hem evi tertemiz yapar hem de kendini yeni bir eve taşınmış gibi hissedersin. 😍
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Boya yapmak kesinlikle evin ruhunu değiştirmek için etkili bir yöntem ama başka yollar da var 😄
1. Aksesuar ve tekstil Halı, perde, yastık ve örtülerle renk ve atmosferi değiştirebilirsin.
2. Aydınlatma Loş lambalar, LED şeritler veya farklı ışık renkleri ile ortamın havasını tamamen değiştirebilirsin.
3. Bitkiler Canlı bitkiler evin enerjisini artırır ve ferah bir his verir.
4. Duvar dekoru Tablo, poster, raf veya aynalarla boş duvarları kullanmak ruhu yeniler.
5. Mobilya yerleşimi Odadaki mobilyaların konumunu değiştirmek bile farklı bir his yaratır.
İstersen sana evin ruhunu değiştirecek 10 hızlı ve pratik yöntem listesi de hazırlayabilirim.
Cevap
2Cevap
Çiçekler ve duvar bibloları, birde duvarlara asılmış şiirler...
açık renk eşya dkor malzemeleri :)
Boya yeterli gayet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı