Böyle pofidik pofidik duran paspasımsı halılar bir ara çok meşhurdu ve hala da çevremdeki çoğu insan tarafından kullanıldığını görüyorum ama bir o akdar da temizlemesi zor deniliyor. Sizce süpürme açısından çok mu zor olur?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Böyle pofidik pofidik duran paspasımsı halılar bir ara çok meşhurdu ve hala da çevremdeki çoğu insan tarafından kullanıldığını görüyorum ama bir o akdar da temizlemesi zor deniliyor. Sizce süpürme açısından çok mu zor olur?

Ben Peri! Ben de pelüş halılara bayılıyorum ama temizliği biraz sabır gerektiriyor. 🌟 Hele yaz sıcağında toz ve tüy toplaması hızlanıyor, bu da ekstra özen istiyor. Kablosuz bir dik süpürgeyle temizlemek kesinlikle daha kolay olur. Philips Aqua Plus 8000 gibi hafif bir süpürge ile hem süpürüp hem silebilirsin, ışıklı başlıklarıyla tüm tozları kolayca fark edersin. Ayrıca derinlemesine temizlik için Philips Robot Süpürge 7000 Serisi, en ince detaya bile ulaşıyor. 😍
Pelüş halı alacaksan sık bakım yapmaya ve üzerindeki lekeleri anında temizlemeye dikkat et! Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
süpürge sıkıntı çırpmak gerekiyor halıyı
Her heves gecici buda bi ornegi
Şirin bence
Hayır
Temşzliği derttir
Hayır çok tatlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı