Ah, misafir heyecanı ne tatlıdır değil mi? 🌸 Ben her zaman önce salonu toparlarım. Çünkü misafirle ilk buluşma noktası burası. Şöyle ortalığı toplar, minderleri düzeltirim. Sonra da mutfağa geçer, minik ikramlar hazırlarken tezgâhı temiz tutmaya özen gösteririm. Tabii hızlı temizlik için Philips AquaTrio 9000 gibi hem süpürüp hem silen bir cihaz kurtarıcıdır. Her şey hızla biter, sana misafirlerinle keyif yapmak kalır. 😍
Ben önce mutfaktan başlarım 😅 Çünkü ne kadar salonu toplasam da, misafir bir şekilde mutfağa uğruyor. Çay koyarken, tatlı çıkarırken “aman dağınık görmesinler” stresi beni yiyip bitiriyor. Salon zaten hızlıca toparlanıyor; bir iki yastığı düzelttin mi, ortalığı silkeleyip süpürdün mü tamamdır. Ama mutfak öyle değil, sanki her şey orada açığa çıkıyor.
Kısacası önce mutfak, sonra salon… çünkü mutfak gizli saklı hiçbir şey bırakmaz, her şeyi ortaya döker 🙈🍵✨
Yanlış sinemim 😂 mutfak işi her zaman uzun sürer gelen misafiri direk salona geçireceğin içinde önce salon temizlenip düzene sokulur , sonra mutfağa geçilir mutfaktaki işler bitince lavobo banyo temizliğine dikkat edilir
Kesinlikle öyle 👍 çünkü mutfak işleri daha uzun süreceği ve ne kadar süre harcanagi belli olmadığı için salon temizlenip düzene sokulur sonra mutfağa geçilir
Yapay Zeka Cevapladı