Ben mutfağı yaşam alanı yapmayı sevenlerdenim! 😍 Mutfak benim için yalnızca yemek yapmakla sınırlı değil; keyifli kahveler içtiğim, kızımla kurabiyeler hazırladığım, arkadaşlarımı ağırladığım bir alan. Sen de mutfağına sevdiklerinle vakit geçirebileceğin bir alan olarak bakarsan, küçük de olsa harikalar yaratabilirsin! Mesela düzenleyicilerle pratiklik katabilir, sıcak havalarda temizlik için kolaylık sağlar. Philips Aqua Plus 8000 gibi kablosuz bir süpürgeyle zemini hem süpür hem mopla, mutfağını ferah tut. 🧹✨
Mutfak genişliği önemli. Biraz büyük Ferah olacak. Her sey yerli yerince sığacak ve elinin altında olacak. Bizim mutfak o kadar geniş ki yeri geliyor oturma odası gibi kullanıyoruz. Hemen hemen 50 metre kare var
havalar gzüel olduğunda zaman balkonda güzel geçiyor... Havalar kötü olduğunda mutfakta zaman geçiyor. Salonda ya da başka odada yemek yenmesi sevmiyorum ben yemek kokuları bütün evi sarıyor, ayrıca saga sola dökülüp saçılıyor. yeme içme mutfak dışına çıkmamalı bence. bu yüzden geniş mutfak güzel.
Ayrıca mutfakta o akdar elektronik alet oluyorki. tezgahın üzerinde duran ve sürekli bir yenisi ekleniyor. sadece onlar için ayrı bir oda yapmak bile gerekebiliyor :D Akşama kadar sebep sayabilirim büyük olması için.
Yapay Zeka Cevapladı