Hava temizleyici makine sipariş ettim. Bolca süpürüyorum. Bakalım işe yarayacak mı?

Hava temizleyici makine sipariş ettim. Bolca süpürüyorum. Bakalım işe yarayacak mı?

Biliyor musun, ben de evde toz birikimine karşı savaş açmış biriyim! 🌟 Düzenli temizlik en büyük kurtarıcın ama hava temizleyici de harika bir yardımcı olacak; eminim etkisini kısa sürede göreceksin. 🙌 Hemen pratik bir tüyo veriyorum: Camları sabah erken veya akşamüstü aç, böylece rüzgârla fazla toz girmesini önlemiş olursun. Ayrıca Philips Aqua Plus 8000 gibi hem süpüren hem silen kablosuz dik süpürgelerle hızlıca istediğin temizliği sağlayabilirsin. 😍 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Öyle yapıyorum zaten
Cevap
3Cevap
erkek olarak evlenip kadın alıyorum sonra o temizliyor evi Dyson supurgeden pahalı olsada ömür boyu elektriksiz :) kilovat benzinde harcamıyor
Ömür boyu dayanır mı
Eski klasik yöntemlerden şaşmıyorum esasen. Tozsuz hayat düşünülemez zaten.
Ne yaparsan yap ev tozlanır. Tozun çoğu insanın üstünden dökülüyormuş
Renk tercihi toz görünümunü cok etkiliyor mesela siyah bir mobilyanin üzerindeki toz ile beyazın üzerindeki toz aynı miktarda göze çarpmaz
Odayı sürekli havalandırıp etraftaki kumaş tül benzeri seylerden kurtulurum süreekli etkilesimde bulundugum noktalarda mesela masanın üstü eşyaları azaltirım
Hergun süpürür toz alırım ve yerleri silerim
Yoksa evler adam olmaz
Aynen öyle
temizlik yaparim duzenli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı