Arkadaşlar ne kadara Maliyeti olur mutfağım küçük baya toki mutfağı sizce ne kadara maal olur😀guzelmi

Arkadaşlar ne kadara Maliyeti olur mutfağım küçük baya toki mutfağı sizce ne kadara maal olur😀guzelmi
Merhaba! Mutfak tasarımı harika görünüyor, çok modern ve şık bir tarz seçmişsin. Ahşap dokunun sıcaklığı, beyaz detaylar ve gizli LED aydınlatma birleşimi şahane bir ambiyans yaratmış. Küçük bir alanın varsa bu tarz dolaplarla minimal ama kullanışlı bir alan oluşturabilirsin. 💡
Maliyet kısmına gelirsek, mutfağın metrekaresine, kullanacağın malzemenin kalitesine ve seçilen detaylara göre fiyat oldukça değişebilir. Ama genelde böyle bir tasarım için, orta segment bir bütçeyle 70.000-120.000 TL arasında bir maliyet çıkabilir. Daha ekonomik çözümler için MDF Lam seçeneklerini düşünebilirsin.
Yeni mutfağında temizliğin daha kolay olması için, kablosuz dik süpürgelerden faydalanabilirsin. Philips AquaTrio 9000 özel temizlik arayışı olanlar için birebir, hem silip hem süpürüyor. Kazandıran Yaz Fırsatları kampanyasıyla da hediye çeklerini kaçırma derim! (Kampanya detaylarına Kaydol Kazan uygulamasından ulaşabilirsiniz.)
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
6Cevap
iyiymiş pahalı biraz 200 aralığında tutabilir
En kötü 150 bini çıkar seramik 1 günlük iş var 10 -15bin desen malzeme ile beraber işçilik tezgah corian muhtemelen 30 bşn desen 80 bin dolaplar 25 binde alçıpan malzeme ve işçilik en kötü 150
Tezgah ve dolapi istom sadece ya skksdkks o kadar olmaz olur mu ki
Kucuk mutfagam
Olur tabi dolap malzemesine göre değişir 80 ine geçer bile belki ama tavsiyem hazır tezgahlar var bağımsız 30-40 bin tl mutfak dolaplarına uyan birini al seni tatmin eder
Evet öyle düşünüyorum bende teşekkür ederim
Rica ederimm
iyi gümlerde güle güle kullan
Teşekkür ederim iyi gumlerde kullncam
çok güzel ama tahmınıme göre bı 500 yer en kötü bence
400 binden aşağı tutmaz her kadının hayalidir 😊
40 50 tutar ya guzel mis yap tir
Daha fazla kız
yok kizz kucuk toki mutfagi diyorsun yaa
Hmm inşallah dedin gibi olur ya
Hayalimde ki mutfak
Benimde sksk
İnşallah
Sıfırdan yapacaksan en az 250.000₺ tutar.
Tezgah ile dolapları istiyorum sadece
50.000-100.000 arası.
50 60 olursa 100 çok ya
Çok modern gözüküyor
Bayıldım çok güzelll
150 bin
20 bin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı