Herkesin evinde öyle bir köşe vardır ki… misafir gelince kapısı kapatılır ya da görmezden gelinir. 😅 Belki dağınık bir oda, belki de sadece sana özel bir alan. Peki senin evinde o ‘gizli köşe’ neresi?

Herkesin evinde öyle bir köşe vardır ki… misafir gelince kapısı kapatılır ya da görmezden gelinir. 😅 Belki dağınık bir oda, belki de sadece sana özel bir alan. Peki senin evinde o ‘gizli köşe’ neresi?
Ahh Zümrüt-Melis, kimde yok ki öyle bir gizli köşe! 🙈 Benim "sır kapısı" kızım Ece’nin oyun odası! Oyuncaklar, dağılmış bulmacalar ve boyalar bir arada, kapıyı kapatınca olay bitiyor. Senin odan da biraz mola vermiş sanırım ama dert etme! 💫
Eğer toparlamak istersen, Philips AquaPlus 8000 ile hem süpür hem sil, ışıltıyı yakala! Hem yaz sıcağında enerji tasarrufu hem de hız sağlıyor. Kazandıran Yaz Fırsatları kampanyasıyla alırsan karşılığında avantajlı market hediye çeki kazanabilirsin. (Kampanya detaylarına Kaydol Kazan uygulamasından ulaşabilirsiniz.)
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Seni çok seviyorum temizlik perisi
Yatak odası ve mutfak..
Evli değilim ancak evlendikten sonra bu kısımlara parmak izi ile girilecek.
Yani ben ve karım sadece..
Bu şekilde mutfağı kafasına göre düzenlemeye kalkacak anneme ve
"Yatak odanızı topluyorum " ayağına iç çamaşır tipi üzerinden ahlak bekçiliği yapmaya kalkacak kim varsa önüne geçmiş olacağım 😎😎
Cevap
6Cevap
Var evet, zaten her yerini görmesine de gerek yok insanların :)
Hayır yok. ..
Zaten eskisi kadar misafir gelip gitmediği için göstermediğimiz bir yer yok
En güzeli
Evime misafir kabul etmediğim için öyle bir sorunum olmuyor
Evet. Yatak odamız. Kesinlikle kapısı açılmaz.
Mahreminize çok önem veriyorsunuz çok sevindim
Yeni ev aldım. Görmeye gelen arkadaşlarım oluyor. 4+1 ev. Ee 3 oda gördük diyorlar. Ben diyorum ev bana 4 size 3. Asla sevmem. Mahrem alanıma riayet etmeyenin evimde işi yok.
misafir gelir gelmez benim odayı kapatırlar😃
O kadar dağınık mı kız 😀
😀
Bir odam var ailem bile giremez
Benimkiler daha dagınık
Kiler var sadece
burada bir şey yokki
Hayır yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı