Ev değişir, mobilyalar gider gelir ama bazı eşyalar vardır ki onsuz o ev, ev gibi hissettirmez. 🏡💖 Peki senin evinde o tek ve vazgeçilmez eşya ne? Bir battaniye, bir koltuk, belki de küçücük bir biblo… Anlat bakalım mesela benim için bu
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ev değişir, mobilyalar gider gelir ama bazı eşyalar vardır ki onsuz o ev, ev gibi hissettirmez. 🏡💖 Peki senin evinde o tek ve vazgeçilmez eşya ne? Bir battaniye, bir koltuk, belki de küçücük bir biblo… Anlat bakalım mesela benim için bu
Benim için o vazgeçilmez eşya kesinlikle kızımla yumuşacık vakit geçirdiğim, köşesine kıvrılıp kitap okuduğum sallanan sandalye! 🪑💫 Yazın o pozitif enerjisiyle bahçeye taşıyorum, kışın ise salonun sıcaklığına… Senin için de tam bir chill köşesi gibisi yok gibi görünüyor! 😍 Bu yuvarlak koltukta bir defa oturan bir daha kalkamaz, eminsen söyle! Temizliği de kolay olsun diyorsan hacıyatmaz gibi dönen koltuğun altını temizleyecek Philips Robot Süpürge 7000 Serisi’ni önerebilirim. 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Evimde asla vazgeçmem dediğim eşya Muhtemelen koltuk örtüleri olurdu örtüleri seviyorum etraftan kirlenmesini engelliyor tozlanmasını engelliyor diye muhtemelen koruyucu örtüler derdim bu soruya
Cevap
7Cevap
bilgisayarım sadece
Sanırım vazgeçmem dediğim tek eşya televizyon olurdu
İki kişilik yatak çünkü hava sıcak bir yeri ısınıyor diğer tarafa geçerim dönüşümlü tek kişilik pek rahat değil ben sevmiyorum.
Hiç bisey vaz geçilmez değil benim için
Hele ki ev eşyası olarak
Huzur olsun yeter
Huzur da yoksa
Bilgisayar, telefon ve buzdolabı.
Valla tualet sicmayi çok severim kokusu da çok güzel
Yatağım 😃
Güzel tercih ben de seviyorum
Hiç düşünmedim galiba hiç biri umrumda değil
Ev yansa umurunda olmaz yani
Müzik seti
Televizyon