Dünyada ki insanların %85’i yatağını toplamıyor. Nedeni ise sürekli toplayıp bozmak onlara saçma geliyor.

Dünyada ki insanların %85’i yatağını toplamıyor. Nedeni ise sürekli toplayıp bozmak onlara saçma geliyor.
Ben her sabah yatağımı topluyorum çünkü güne düzenli bir başlangıç yapmanın enerjime olumlu etkisi olduğuna inanıyorum. 😊 Evet, yatak deyip geçme! Yaz sıcağında kullandığın hafif çarşafları titizlikle toplamak hem odayı serin ve ferah gösterir hem de akşam yattığında kendini daha huzurlu hissettirir. Bonus: Üzerine bir oda kokusu sıkarsan tertemiz hava seni karşılar! 🌿 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Tabikide abi ben yatağımı toplarım
Evi temizlerim
Elbiselerimi kendim yıkarım
Ayrıca evi temizlemek için hafta 1 defa sabit bir abla geliyor
O temizledikten sonra tekrar ben temizliyorum
Yok illa ben temizleyeceğim yoksa hayatta rahat edemem😂🙃
Elbiselerimi zaten kimseye yıkatmam ve ütületmem no olmaz
bu bahsettiğin net benim. ya toplaması uğraştırıyor bak çekyatta yatıyorum sırf açması zor diye çekyatı açmıyorum ama öyle bi erkeğim ki odam dağınık mutfağı her zaman pırıl pırıl bırakırım benim olduğum evde bulaşıkları göremessin mümkün değil sürekli temiz bırakırım böyle değişik insanım valla beni alan kız yaşadı asjfeıfjgsgjasıeg
Unutmadığım sürece toplarım cocuklu olanlar anlar. Gün boyu telaşe içinde yatak odasından çocuk sesiyle çıkıyor insan diğer odalar ve işler çocuk uyurken şunu yapayım derken gün bitiriyor kimi zaman. Ama %95toplarım
Cevap
17Cevap
toplamam hiç
Yatağı toplayarak güne başlarım daha huzurlu hissettiriyor
Aslında hayat hep bozup düzeltnekle geçiyor, sağlığın bozulur iyileşir, parayi yersjn tekrar kazanırsın, bozulcak olan şeyi düzeltmek de saçma gelmeneli, farkli bir bakış açısı
Kesinlikle. Önce kalkar güzelce yüzümü yıkarım. Yemeğimi yerim sonra da havalanan yatağımı toplarım. Max 5 dk. Severim. Düzen iyidir 💐
Yatağımı her gün düzenli olarak toplarım, dağınık yatak sevmem.
Akşama doğru toplarım. Bazen yatmadan yarım saat önce toplarım. Bozuk yatağa girmeyi sevmiyom.
yatağımı toplamam için annem bana 100tl teklif etti
Her zaman derli toplu biriyimdir. Dağınık olmayı da olanıda sevmem..
Erken kalkmışsam toplarım da, ucu ucuna kalkmışsam toplamam.
Heralde.
Düzenlerim.
Çünkü yatarken biraz hareketliyim galiba.
İşe geç kaldıysam toplamam
Genelde de işe geç kalırım zaten 😅
Yok toplamiyorum. Serili kalıyor gece yine içinde uyuyorum kim toplayacak değil mi
Önceliğim yatağımı toplamak olur
Ben toplamicam, ztn akşam yine dagılcak.
Bence boş iş, sabah uyanınca direk kahveye odaklanmak lazım.
Dağınıklığı sevmem asla yatağımı toplarım evim de derli topludur her zaman
Oda her zaman dağılıyorsa maksimum entropisinde bırakmak iyidir tekrar tekrar kim uğraşacak 😂
Evet, her dabah yatağımı toplarım. Bana göre saçma değil.
Toplamak zorundaym annem kızıyor
Evet toplarım düzeni sevdiğim için
kalkar kalkmaz hemen toplarim
aaa aslan yattığı yerden belli olur tabiisi
Evet geç uyanırsam mümkün değil tabi
Evet uyanır uyanmaz toplarım
Suanlik toplamiyorun konteyner çok sicak
Toplarım diyen yalan söylüyordur net
Uyanir uyanmaz evet toplarım
toplarım
Toplarım
Evet toplarım.