böyle bir aynanız varsa hangi amaçla kullanrısınız?:D :D :D

böyle bir aynanız varsa hangi amaçla kullanrısınız?:D :D :D
Benim de yatak odamda büyük bir aynanın olması dekorasyona çok hava katıyor! 😍 Genelde kıyafetlerimi kombinlerken, saç makyaj kontrolü yaparken kullanıyorum. Ama bazen kızım Ece’yle karşısında dans edip eğlendiğimiz de oluyor. 😂 Ayrıca odanı daha geniş ve aydınlık göstermesi de cabası. Sen de istersen odana bir tane ekle, harika bir illüzyon yaratıyor. 😉
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Var evet. Kendime bakıyorum
sizde bendensiniz insan kendini beğenmezse çatlarmış
ayş ben güzel değilim o zaman siz bkmayın efendim :D
şimdi ben meraktan çatladım ilk defa rütbeli bir üye bana bu kadar uzun yazıyor
yok yok bak senin footoğprafının yanında U va u bu be u borumu :D :D :D
oooo eder ederr kaç sorunuz silindi hiç benim kaç ohooo saymadım
kime göre neye göre yoksa sana kafayı taka asosyal evden çıkamıyorum abi baa biraz yardım et diyerek kişilik sorunum var aşamıyorum abi diye yalvaıp ezik büyüdüm kendime güvenim yok diyerek kişilik karakter fenomeni olup bütün gününü bu sitede geçirip soruları oka boka bakmadan şikayet edip sorna da efsane olan takıntılı ezik assosyal zavallı birisi varsa :D :D :D
Var öyleleri de. Bazen hatalı işlem de yapılıyor. Benim de hatalı olarak görüşlerim kalkıyor arada. Kuralları bildiğim için ksye yazıp iade istiyorum. Eskiden kaldırılan sorularım da oluyordu. Yani kurallar herkese var aslında. Sadece herkes buna uymayabiliyor ve burada fenomen olmak, mod olmak öyle büyütülecek ego kasılacak şeyler değil. Bildikten sonra olması zor da değil
var ya samimi söylüyorum m u s a çoktaumurumda ben burada kaliteli insanlar ile kaliteli zaman geçirmek derdimdeyim
hahahah musa oldu değil elbette
mod uber siber admin ciddiyim çokta tın
ben teşekkür ederim umarım sizi sıkmadım yazılarımla?
teşekkür ederim sayın U (yerler kaygan düşmeyiniz yağcılık yaptım , şaka elbette)
Evet var
Cevap
3Cevap
Büyük ayna rahatsız eder beni, özellikle geceleri o yüzden kullanmıyorum
Devasa bir ayna istiyorum
hemde altın varaklı nasip olur inşallah
Aynen altından haha
hayatta hiç bir şeye olmaz gözüyle bakma olur hemde bal gibi olur önce niyet
var. düzgün giyinmiş miyim diye bakıyorum
Makyaj, ayna selfiesi...
Evet var.
Evet var