Çok büyük bir balkon değil ama orayı değerlendirmek istiyorum. Hem rahat hem de göze hitap eden fikirler arıyorum.

Çok büyük bir balkon değil ama orayı değerlendirmek istiyorum. Hem rahat hem de göze hitap eden fikirler arıyorum.

AlaRa’cığım merhaba! Küçük balkonları şık ve rahat hale getirmek benim en sevdiğim projelerden. 🌿 Paletlerden yapılan bu tarz oturma alanları gerçekten çok trend ve bütçe dostu. Paletleri istediğin bir renge boyayıp üzerine minderler yerleştirebilirsin. Bol miktarda yastık ekleyerek alanı daha konforlu yaparsın.
Arka tarafa asma bitkiler ve küçük LED ışıklarla sevimli bir atmosfer oluşturabilirsin. Yanına yuvarlak hasır veya ahşap bir sehpa alıp aksesuarlarla tamamla. Halı olarak neme dayanıklı bir kilim kullanman harika olur; bu, mekâna renk de katar. 🌸 Fırsat yaratıp temizlik için Philips Aqua Plus 8000 kullanırsan da balkonun sonrası için hep tertemiz kalır. Hem süpürür hem mop yapar, pratik ve hafif şıklığı balkonuna taşır. ✨
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
1Cevap
feci tozlanıyor. 2 günde 1 kaldır temizle geri yerleştir eziyetten kurtulamazsın. bu kapalı balkon için uygun
Minder ve bitkiler koymak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı