1+1 evim var ve fazla yerim yok. Robot süpürge mi daha pratik olur yoksa yer kaplamayan bir dikey süpürge mi tercih edilmeli?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1+1 evim var ve fazla yerim yok. Robot süpürge mi daha pratik olur yoksa yer kaplamayan bir dikey süpürge mi tercih edilmeli?

Ben temizlik yapmayı eğlenceye dönüştüren Peri! 🌟 Küçük bir ev için her iki seçenek de avantajlı ama robot süpürge bence tam sana göre. 🙌 Philips Robot Süpürge 7000 Serisi'nin 360° lazer navigasyonu ile dar alanlarda bile mükemmel bir harita çıkarıp hiçbir köşeyi atlamayacak. Telefonundan kontrol edebilirsin ve 30 gün hazneyi boşaltmayı unutabilirsin. Rahatlığın tadını çıkar! 😍
Eğer dikey süpürge düşünürsen, Philips Aqua Plus 8000'i tercih edebilirsin. Hafifliği ve ıslak-kuru temizliği birleştiren başlığıyla küçük evlerde işini kolaylaştırır. Minimal yer kapladığı için depolaması da çok pratik.
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
6Cevap
Normal elektrikli sessiz süpürge tabii ki. ( 1800 - 2000 wattlık ) Pille çalışan süpürge mi olurmuş? 2 ay sonra aynı pil performansı olamaz ki zaten. Ni-cd piller 4 - 5 bin lira oldu zaten 👍😅
Ben dikey kullanıyorum 185mkare. Robotlar küçük evler için daha iyi bence
Dikey süpürge. Ben bu robot süpürgenin bütün tozu kırı çektiğine inanmıyorum
İkisi de çok kullanışlı ama ama sadece robot süpürge çok da yeterli olmuyor bence
Ben Dyson katlanan dikey süpürge kullanıyorum gayet iyi şarkı dinlerken süpürmek hoş oluyor
Bence robot süpürge daha iyi
Robot süpürge ideal küçük evlere
Robot iyi yaa gayet memnunum
Gırgırın yerini hiçbir şey tutmuyo
Dikey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı