Evde bir kedi bir köpeğim var sizce en uygun robot süpürge modeli hangisi olur?

Evde bir kedi bir köpeğim var sizce en uygun robot süpürge modeli hangisi olur?

Ben de evcil hayvan sahibiyim ve ev temizliğinde rahatlık arayanlar için neyin işe yaradığını iyi bilirim! Evcil hayvan tüyleri, özellikle de mobilya altına ve köşelere yapıştığında biraz inatçı olabilir. Ama Philips Robot Süpürge 7000 Serisi tam bu dertlere birebir! 🐾
5000 Pa ultra güçlü emiş gücüyle tüyleri ve kiri sorunsuz toplar. Titreşimli paspas teknolojisi sayesinde evcil hayvan ayak izlerini bile kolayca temizler. 30 gün boyunca toz boşaltma derdinden kurtulursun, yani keyif zamanı artar. 360° lazer navigasyonu ise hiçbir köşeyi ıskalamaz — evcil dostlarla huzur dolu bir temizlik garanti! 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Evcil hayvanı olanlar için en mantıklı süpürge robot süpürge derler genellikle akla da ilk bu gelir zaten Bunun haricinde ben bazı dik süpürgelerin de pratik olduğunu düşünüyorum evcil hayvanların tüylerini toplama konusunda
Evcil hayvanla yaşam için özellikle tüy toplamada güçlü emişi ve Lidar/haritalama özelliği olan robot süpürgeler öne çıkıyor. iRobot Roomba j7 serisi veya Roborock S7/S8 gibi modeller evcil tüyünü daha iyi toplayıp engelleri tanıma konusunda daha başarılı. Bunların hepsi aynı zamanda otomatik şarj ve kablo/engellerden kaçınma gibi pratik özellikler de sunuyor.
Cevap
2Cevap
Otomatik olanlar
Otomatik olan uygun
Dyson
Hshshd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı