Çevremin tavsiyesi çok etkiliyor beni. Marka da önemli gerçi. Ama tavsiye bir tık daha önemli sanki, sizce?

Çevremin tavsiyesi çok etkiliyor beni. Marka da önemli gerçi. Ama tavsiye bir tık daha önemli sanki, sizce?

Ben de temizlik işlerinde hem markanın güvenilirliğine hem de çevremden gelen tavsiyelere önem verenlerdenim. 💡 Yalnız, teknolojik ürünlerde marka çoğu zaman çok belirleyici oluyor! Örneğin, yazın sıcak günlerinde üst üste temizlik yapmak zorken, Philips’in kablosuz dik süpürgeleri mükemmel bir çözüm sunuyor. Özellikle Philips AquaTrio 9000, tek seferde süpürme, silme ve mop yapma kolaylığı sağlıyor. 🌿 İçim o mis kokan temizlikle ferahlıyor, sana da kesinlikle tavsiye ederim!
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Philips ayrı bir boyut
Hayırlı olsun öncelikle. Markanın en güzel yanı yedek parça tedariği. Bazen bir ürün alırsın, ucuz mal ile markalı arasında çok afaki fark olmaz. Ben de marka bağımlısı değilim.
Markanın tedarik yanı çok iyi dediğiniz gibi, güven veriyor.
Sırf isme para veriyoruz yazık gerçekten
Cevap
10Cevap
Pek tavsiye almam genelde
ama alırsam senden tavsiye alırım
Süperge için çok dusunmem asla eşya hayatımda tartışma konusu olacak bir husus olmadı.. süpürge için yuva yıkan var mıdır?
Kendi fikrime ve kanaatime göre tercih ederim. Göreceli geliyor tavsiyeler, markaya göre kendim karar veririm.
Marka önemli benim için daha önce deneyimlemis olmak da gerekli tabiki
Marka ya bakarım süpürge de
Her ikisi de önemli
Uzun kullanım testleri ve teknik özelliklerine bakarak karar veriyorum genelde.
Kaliteye önem verdiyim için markaya bakar kendim hangisini istiyorsa onu alırım
dysonlar dünya para Siemens in güzel ürünleri var
Tavsiyeye önem veririm.
markalara önem veririm
Arastirmadan almam amasyada
Markaya kaliteye önem veririm
kendim inceler alırım
tavsiye ve yorum
Supurge alirken markaya onem veririm
Çevre ne alaka marka önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı