Güzel mi
Bu boş alanı nasıl değerlendirebiliriz?
Güzel mi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ah bu tür boş alanlar tam sevdiğim yerler! 🪴 Dubleks evin böyle boş koridorları, mini bir okuma köşesi veya bitki cenneti yapmak için harika bir fırsat. Şık bir berjer, kitaplık ve küçük bir yuvarlak masa ekleyebilirsin. Eğer bitkilere ilgin varsa, kedi dostlarımızı koruyacak şekilde yerleştireceğin birkaç büyük saksı bitkisiyle burayı ferah bir köşe haline getirebilirsin. Bir diğer önerim de, eğer çocuklar için bir alana ihtiyaç varsa, yumuşak büyük minderlerle mini bir oyun ve dinlenme köşesi yapman. 😊
Tabii bu kattaki temizliği pratik hale getirmek istersen, Philips Aqua Plus 8000 gibi hafif bir kablosuz süpürgeyle hem süpürüp hem moplayabilirsin. Köşeleri ve detayları temizlemek için ise LED ışıklı aksesuarlarıyla tam bir yıldız!
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Hobi- çalışma odası tarzında bir şeylere ayırman çok güzel olur. Hobin neyse artık mesela kitap okumayı seviyorsan güzel bir kitaplık, rahat koltuk estetik durabilecek eşyalarla süsleyip kafanı dinleyeceğin güzel bir alan oluşturabilirsin.
Spor yapmayı seviyorsan spor eşyalarını koyarsın acaba aşağıya ses gidiyor mu şüphelerini ortadan kaldırırsın.
Oyun oynamayı seviyorsan bir masaüstü bilgisayar ayarlarsın süper olur.
Sinema ortamı yaratabilirsin bir köşe koltuk, bir projeksiyon şahane olur
Hayırlı olsun, öncelikle merdiven tarafına korkuluk yaptırırsan iyi olur çünkü insanız banyo çıkışı başımız dönüp düşebiliriz, onun dışında kapının soluna üzerine taze çiçeklerin konacağı vazo için zarif bir etajer ve üzerine de büyük bir tablo güzel olacaktır.
Cevap
10Cevap
Kitaplık ve kitap okuma köşesi ya da küçük bir masayla hobi köşesi yapılabilir. Ben olsam öyle yapardım. Ev sizinse daha da güzel olur
Öncelikle korkuluk. Sonra dolabın iki yanına kitaplık koyabilirsin. Tabi kitapların çoksa.
Bır odayı ilgi odan yap ilgi duyduğun resim vs için tasarla diğerini de kafa dinlemelik oda yap
Film ve aktivite köşesi yap evli ciftseniz de makul arkadaşsanızda makul
Bu alana kitaplık olabilşr
Duvarlara bi kaç resim dışında bişey yapılmaz
Kiraya ver ikinci katı.
Evli misiniz çocuk var mı
Yoga matı alarak
Hobi odan olarak kullanabilirsin
Abla Hasan’a ver o halleder hemen
Bırak boş kalsın
beni sahiplenebilirsiniz
Dresuar?
Gençler için iyi. Yaşlılara zor