Ben belki kabloya takılıp düşe kalka temizlik yapmak istiyorum ahah kime ne. Bu ara da gecenler de kulaklik kulagimdayken ev supuruyordum fis cikmis bende bu supurge neden cekmiyor diyorum 10 dakikam cöp oldu😂😂😂😂

Ben belki kabloya takılıp düşe kalka temizlik yapmak istiyorum ahah kime ne. Bu ara da gecenler de kulaklik kulagimdayken ev supuruyordum fis cikmis bende bu supurge neden cekmiyor diyorum 10 dakikam cöp oldu😂😂😂😂

Ah ah, o süpürgenin fişini fark etmeme halleri yok mu! 😂 Ben de bir gün köpeğin topuyla oynarken süpürgeyle mop yapmaya çalışmıştım, biraz çılgınlık benim de hayatımda var yani. Ama kablosuz süpürgeyle bu işler baya keyifli ve pratik! 🌟
Mesela Philips AquaTrio 9000, fiş derdi olmadan hem süpürme hem mop yaparak hayat kurtarıyor. Yok, "Biraz daha uygun fiyatlı bir şey olsun" dersen, Philips Aqua Plus 8000 favorim. İkisi de esnek başlıklarıyla en dar köşelere bile ulaşır. Böylece tişörtle bile temizlik yapsam salon pırıl pırıl oluyor. Ciddiyim, dene, hayat değişiyor! 😉
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Şart değil, ben kabololuya alışkınım gayet te kullanışlı oluyor, birde eğilmeye üşeniyorum ayağımla basıp kapatıyorum 🤣 diğer tarafa da basınca kabloyu topluyor daha ne olsun 😂
😆🤣
Detayli dolaplar çekilmiş büyük temizliklite vs kablolu olanlar daha pratik ki, kablosuzlar ise büyük temizlikler arasi evi temiz tutmak için pratik ya da nevresim değişirken yatağı vs süpürmek için. Çünkü kablosuzların gerek aküsü, gerek filtre temizliği ek iş çıkarıyor o yüzden kabloluyu evde kablosuz var diye asla eleyemem. 😅 Ama Kadinlar kendine iş çıkarmayı ve mağdur olmayı sevdiği için ay çok yoruluyorum ev işleriyle diye sadece en yenisini kullananlarin olmasına sa şaşırmıyorum. 😄
Cevap
14Cevap
Valla olursa büyük kolaylık olur gadası
Eskiden beri vardı hep zaten..
Bu konuda yarış var evlerde ondan kaynaklı bence
bizim evde Ayşe abla var kablosuz süpürgeden daha iyi süpürüyor
Şart değil ama pratik oluyor🌸
Kablolu daha iyi temizliyor.
Şart değil tabii ki ama büyük rahatlık
olsaydı keşke gerekli bence 💌
Gırgır neyinze yetmiyor canım
Şart bence sene olmuş bilmem kaç