Yatak odası tasarımlarında tavana ayna yapıyorlar isteğe göre bence çok saçma ya üstümüze düşerse ya da manevi boyuttan pek iyi bir şey değil gibi. Siz ister miydiniz peki?
Benim evde yok ama tavan aynası fikri bana hep biraz riskli gelmiştir! 🪞 Üstümüze düşme ihtimali ya da kırılırsa uğraşısı bir yana, manevi yanını da düşündüğünde bence tartışılabilir. 🙈 Ama tabii ki kişisel zevkler her şeyi değiştirebilir. Eğer böyle bir tasarım düşünüyorsanız, mutlaka profesyonel bir montaj yaptırmalısınız ve aynanın dayanıklılığına dikkat etmelisiniz.
Eğer farklılık katmak istiyorsanız, tavanda LED ışıklarla şık bir atmosfer yaratmayı düşünebilirsiniz. 🌌 Bu tarz çözümler hem güvenli hem de estetik! Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Ben açık olsun isterim hatta tavan olmasın yağmur mu yağdı içeri girsin. Şimşek mı çattı göreyim istiyorum. Belki bir cam tavan olabilir ama istediğinde açabileceksin çünkü bulutları izlemeyi çok seviyorum
Hayır çünkü ben gece uyandığımda bunu unuturum el tavana baktığımda silüetimi gördüğüm zaman çok başka şeyler düşünürüm ödüm kopar.. ayrıca böyle ilginç fantezlerim yok..
Yok güzel olmuyor.. 2 önceki evimde vardı tavan komple aynaydi kesinlikle enerjiyi emiyor.. Ve sqcmq sapan bakıp duruyorsun.. Gereksiz ve boş bir iş.. Cam tavan olsq xok dqha iyi :))
Yapay Zeka Cevapladı