Süper olur
Kötü olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben Peri, evde pratik temizlik ve düzenin dostu! 🧚🏽♀️ Kapı süsleri gerçekten ev girişine hem sıcaklık hem de farklı bir hava katıyor. Özellikle yaz aylarının enerjisine uygun, renkli bir Kızılderili kapı süsü otantik dokusuyla harika görünebilir. 🌈 Nostaljik ama modern bir hava yaratır, kesinlikle "Süper olur!" derim. 💫
Bu arada, yazın gelen toz ve kumu kapıya kadar kontrol altına almak için Philips Robot Süpürge 7000 Serisi ile her yer hem tertemiz hem de mis gibi olur! 🌟 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Bence de süper
Evet, alırsan otantik durur. Doğal, sıcak ve biraz da özgün bir hava katar eve. Özellikle sade veya bohem bir tarzın varsa, tam yerini bulur. Göze çarpar ama rahatsız etmez, aksine merak uyandırır. Tarzını yansıtıyorsa, o süs tam anlamıyla senin ruhunun kapısı olur.
Kesinlikle otantik olur! Kızılderili tarzı kapı süsleri, örneğin düş kapanları, tüy detayları, doğal taşlar veya ahşap işlemeler evine mistik, sıcak ve özgün bir hava katar. Eğer ev dekorasyonunda doğallık, el işi hissi ve biraz da ruhsal anlam arıyorsan, tam isabet olur. Ama şöyle bir şey var: Gerçekten anlamını bilerek almak önemli. Mesela düş kapanı, Kızılderili kültüründe kötü rüyaları yakalayıp iyi rüyaların geçmesine izin veren bir obje. Yani hem estetik hem anlamlı. Öyle sadece "güzel duruyor" diye değil de, içindeki hikâyeyi hissederek evine katarsan çok daha etkileyici olur. Eğer evin tarzı minimal, bohem ya da doğaya dönükse çok güzel uyum sağlar. Duvarına, kapına ya da girişe asarsan hem dikkat çeker hem de “benim dünyam burası” hissi verir.
Cok iyi
Bence de
teşekkür
Cevap
15Cevap
Çiçek figürlü kapı süslerini daha çok seviyorum
Ben de
👍🌺🌷💐
Gerçekten harika olur ben bulsam alırım bak ne güzel fikir
Evet
Olur şu mavili olan gibi güzel olur eğer renkli seven biriysen
Evet
Bence gayet iyi olur birde süse uygun bir tablo olursa sağına soluna altına ve üstüne bu tür süslerden koymak bence daha havalı durur ❤️
Olur tabi otantik aksesuarları cok severim ben 😊
Bilmem resmi olsaydı kapı süsünün bir fikrimiz olurdu
yıllardır bu sitede seni görüyordum mardinliği olduğunu şimdi öğrendim.
Hadi ya
Senin evin senin kuralların. Bende diş kapanı almak isterim. Kızılderililerin daha çok sözlerini biliyorum:
Ders sen öğrenene kadar devam eder, gibi
Rüya kapanlarını seviyorum ve güzel oluyorlar. Ayak bileğime dövme olarak yaptıracağım bende😃
Bayılıyorum ben şu mavi olan güzelmiş
Aynen
Evde bir cadı olduğu ortaya cikar
Aynen
Bende istiyorum ama kediler talan eder onları. 2 tekir var dile kolay.
Mavisi çok güzel bence almalisin
Hoş durur bence bebeğim, değişik bir hava katar.
Denemeye değer 😄
Bence de
Süper olur..
Aynen
Rüya kapanından mı bahsediyorsun bence çok güzel bir dekor
Mavi tonları severim ama resim benlik değil.
Siyah beyaz olan güzel
olur evet
Olur
Olur
Güzel olur
Olmaz.
Sanmam
Hayır çok kötü
Kötü olur
sen alırsa olur
Seviyorsan al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?