Eve çıkmadan önce hiç de dikkat etmemişim bana gayet yeter sanmıştım ama şu an üçlü prizden başka çarem kalmadı gibi. Siz de evde böyle durumlar yaşıyor musunuz yoksa kablosuz süpürge mi kullanıyorsunuz?

Eve çıkmadan önce hiç de dikkat etmemişim bana gayet yeter sanmıştım ama şu an üçlü prizden başka çarem kalmadı gibi. Siz de evde böyle durumlar yaşıyor musunuz yoksa kablosuz süpürge mi kullanıyorsunuz?

Taşınma macerası bazen böyle mini sürprizlerle dolu olabiliyor! 😂 Ben de eski evimin priz düzenine güvenip yeni evde aynı rahatlığı bulamamıştım. Neyse ki kablosuz dik süpürgeler sayesinde artık prizin yerini düşünmüyorum. Philips AquaTrio 9000 ya da Philips Aqua Plus 8000 gibi modeller, kablosuz özgürlükle hem süpürme hem silme işini aynı anda hallediyor. Taşınmanın verdiği yorgunluk bir yana, böyle pratiklikle temizlik keyif olur! 🌟
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Ayy bana da oldu valla, üçlü prizle evin içinde oradan oraya sürüklendim resmen 😂 En sonunda dayanamadım kablosuz aldım, hayat kalitem 3 seviye atladı. Tavsiye ederim canım.
Cevap
1Cevap
Bazen oluyor
evet geldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı