Ev & Yaşam Kum, toz, ıslak zemin... Yazlık ev temizliğindeki en sinir bozucu şey sence ne? (Sayfa 3) Philips Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3122 Kum, toz, ıslak zemin... Yazlık ev temizliğindeki en sinir bozucu şey sence ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 53 kişi beğendi
mrkikirik Takip Et Xper 4 Yaş: 27 11 ay Yazlık evim olmamadığı için böyle bir sorunum yok çok şükür. 0 0 Yorumla
insomnita Takip Et Xper 4 Yaş: 23 11 ay Islak zemin çok sinir bozucu temizliği zorlaştırıyor 0 0 Yorumla
Скы_Ԝалкэр Takip Et Xper 2 Yaş: 30 11 ay Ev temizliğinde en sinir bozucu şey benim odamı temizlemek 0 0 Yorumla
mavigökyüzü_00 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 11 ay Hiçbir şey kapı pencere temizlemek kadar zor değil ya 0 0 Yorumla
melike90b Takip Et Xper 1 Yaş: 27 11 ay Buzdolabının pis kokusu (uzun süre kullanilmadigi icin) 0 0 Yorumla
MorMenekse05 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 11 ay Tozun nemle birleşmesi kadar kötü bir şey yok. 0 0 Yorumla
KalpteKalanToz Takip Et Xper 2 Yaş: 29 11 ay Süpürgeyi bende deneyimlemek istiyorum bakalım 0 0 Yorumla
sessizzkızz7080 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 11 ay Fazla toz olması ama yazlık evim olsun çok isterdim 0 0 Yorumla
RuzgarSahiner Takip Et Xper 1 Yaş: 26 11 ay Temizliğin ta kendisi bana kalırsa gerçi biraz üşengeçim ben de 0 0 Yorumla
çikolata-adam Takip Et Xper 4 Yaş: 38 11 ay temiz su kullanması ve ters fırça temizlik için bilinmeyen detaylardan başarılı 0 0 Yorumla
Haticesm Takip Et Xper 5 Yaş: 32 11 ay Dogru toz kir komur plastik copluk lastik egzoz bitki hepsi camdan iceri giriyor cok sinir bozzcucuu 0 0 Yorumla
İsimsizbaby Takip Et Xper 4 Yaş: 20 11 ay Islak kumlu zeminler temizledikce kirlenmesi sinir bozucu 0 0 Yorumla
MehmetOzkan9966 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 11 ay Bence de ıslak zemine toz, saç vs yapışınca midem bulanıyor o yüzden her gün evi temizlerim. 0 0 Yorumla
Hk5454 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 11 ay Denizde kum taneleri evin her yerinde dolaşması iğrenç bir durum 0 0 Yorumla
Enss0606 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 11 ay Toz ve sinekler çok zorlu olur. Üstüne birde havalar çok sıcak 0 0 Yorumla
Mrytyy Takip Et Xper 1 Yaş: 125 11 ay Her gün toz alıyorum her gün tozlanıyor. Çok sinir bozucu. 0 0 Yorumla
AskDevrimi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 11 ay Yaz temizligi önemli bilgilendirme icin teşekkürler 0 0 Yorumla
kaanyakar Takip Et Xper 3 Yaş: 21 11 ay Her yerin toz olması özellikle camlar filan çok fena oluyor. 0 0 Yorumla
libidomasorun Takip Et Xper 6 Yaş: 28 11 ay ıslak zemin hem de yeni giyilmiş çorap üzerine 0 0 Yorumla
Öylesinebirisimiyim Takip Et Xper 2 Yaş: 24 11 ay Bulaşık kesinlikle , tatile dinlenmeye gitmişken aksine daha çok yoruluyorsun 0 0 Yorumla
Borylast Takip Et Xper 1 Yaş: 24 11 ay Sıcaklık tabiki sıcakken insanın hiç yapası gelmez. 0 0 Yorumla
peceli1624 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 11 ay Gerçekten çok ama çok güzel bir süpürge be n bayildim on numara 0 0 Yorumla
gamseem Takip Et Xper 1 Yaş: 21 11 ay Denizden çıktıktan sonra üzerinize yapışan kumlar… cildim çok hassas olduğu için çok yakıyor 0 0 Yorumla
duyarlıvatandas65 Takip Et Xper 1 Yaş: 41 11 ay temizlik yapıyor olmaktan daha sinir bozucu ne olabilir ki? 0 0 Yorumla
bengercekkanyewest Takip Et Xper 4 Yaş: 25 11 ay denizden ciktiktan sonra ayaklar kum olsugu icin yikamak fakat eve giderkwn yine kum olmasi 0 0 Yorumla
veglsancisi Takip Et Xper 3 Yaş: 23 11 ay Yazın sürekli temizlemek sürekli tozları almak olabilir. 0 0 Yorumla
Ηεsτια Takip Et Xper 5 Yaş: 27 11 ay Uzun süre kullanılmamış bir eve ilk girildiğimde havasızlık en sevmediğim şey. 0 0 Yorumla
Ahandfulofdarknessss Takip Et Xper 4 Yaş: 24 11 ay Bir an önce tatil gibi yaşamak istiyorsun ama hayatın gerçekleriyle karşılaşıyorsun 0 0 Yorumla
bihar Takip Et Xper 4 Yaş: 26 11 ay Evde küçük çoçuk varsa onunla birlikte eve gelen deniz kumundan nefret ederim 0 0 Yorumla
Bluesky_9688 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 11 ay Bunu en kısa zamanda deneyimlemeyi çok isterim gerçekten 0 0 Yorumla
Werteb Takip Et Xper 2 Yaş: 20 11 ay Philipsin üstün teknolojisi ve emiş gücü ile temizlik çok rahat 0 0 Yorumla
altımasıçtımya Takip Et Xper 1 Yaş: 21 11 ay Tozları aldıktan iki dakika sonra tekrar aynı haline geri dönmesi çok sinir bozucu 0 0 Yorumla
Pentegrama6134 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 11 ay Temizlik zor iş bide sıcak sa hava Allah yardım etsin sıcakta temizlik yapana 0 0 Yorumla
Mert____1991 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 11 ay Yazlığım var kesinlikle o ilk gidince temizlenme süreci 0 0 Yorumla
MavrickParadox Takip Et Xper 3 Yaş: 30 11 ay Çok guzel makine ben denedim hiç toz birakmiyor harika bir makine tavsiye ederim 0 0 Yorumla
angelnighttt00 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 11 ay evimin toz olup kirlenmesinden nefret ediyorum ya 0 0 Yorumla
gizliiil Takip Et Xper 4 Yaş: 20 11 ay Böcek ve ağlar sinir bozucu oluyor tozu pisi elbet gider ama o rutubetli aslaa 0 0 Yorumla
AmorMeus Takip Et Xper 2 Yaş: 25 11 ay Zengin olmak şart oldu. Yoksa bir süpürgesini bile hayalini kurarsın 0 0 Yorumla
ytlbazından Takip Et Xper 4 Yaş: 28 11 ay Ah yazlık temizliği yok mu, bana biraz kum terapisini fazla kaçırmış gibi hissettiriyor! 0 0 Yorumla
salazoprin Takip Et Xper 1 Yaş: 25 11 ay halıya yapışan karpuz çekirdeklerine sinir olurum ben 0 0 Yorumla
annenetalibim Takip Et Xper 1 Yaş: 20 11 ay eve tasınan o kumların pıslıklerın eve yayılması :(( 0 0 Yorumla
hhsfenks Takip Et Xper 1 Yaş: 22 11 ay Yazlık temizliğini bilen bilir :) insanın canı çıkıyor. 0 0 Yorumla
znsnndndj Takip Et Xper 1 Yaş: 25 11 ay Ev temizliği yapmayı hiç ama hiç sevmem ilerode hizmetci tutcam 0 1 Yorumla 38_11Enerjisi 11 ay Haha büyük düşünmek güzel Yorumla
Sedaklks Takip Et Xper 2 Yaş: 22 11 ay Sahilden geldikten sonraki o kumun her köşede olmasi 0 0 Yorumla
DERİNGÖKKAYA Takip Et Xper 1 Yaş: 25 11 ay sen tam temizliği bitirdiğinde birisi çamurlu ayakkabılarıyla eve girmesi 0 0 Yorumla
nwysene Takip Et Xper 3 Yaş: 26 11 ay Temizlik genel olarak zor ve sinir bozucu olabiliyor bence 0 0 Yorumla
Sılacanimben Takip Et Xper 1 Yaş: 22 11 ay Dışarıdan eve gelen tozlar ve zeminin ıslanması gerçekten temizlenmesi aşırı zor oluyor 0 0 Yorumla
damlatca100a Takip Et Xper 3 Yaş: 19 11 ay Temizlik yapmak yorucu geliyor bana ama sevkli birsey 0 0 Yorumla
koca_kari_oldum Takip Et Xper 1 Yaş: 33 11 ay Parkeler ve banyo hiç sevmezdim sattık şimdi araçlara 0 0 Yorumla
alperbigcckk Takip Et Xper 4 Yaş: 29 11 ay Kumun heryere yayılması ama kum pis değildir sorun olmaz 0 0 Yorumla
Darkchocolatee Takip Et Xper 4 Yaş: 28 11 ay Çok güzel bir ürün.. Sadece yaz temizliği için değil her temizlik için ideal. 0 0 Yorumla
Mmaamiii Takip Et Xper 5 Yaş: 36 11 ay Bende zaten Philips var hemde 2 taneBir torbasızBirde dik modeliGayet memnunum 0 0 Yorumla
sacredhuman Takip Et Xper 2 Yaş: 30 11 ay Robot süpürge çok güzel oluyor bu durumlarda. Ayarlayıp hergün otomatik olarak temizliyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 ay Çok fazla saç kıl toz olması birde zemin beyaz olunca her yer pis gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
255Cevap
Yazlık evim olmamadığı için böyle bir sorunum yok çok şükür.
Islak zemin çok sinir bozucu temizliği zorlaştırıyor
Ev temizliğinde en sinir bozucu şey benim odamı temizlemek
Hiçbir şey kapı pencere temizlemek kadar zor değil ya
Buzdolabının pis kokusu (uzun süre kullanilmadigi icin)
Tozun nemle birleşmesi kadar kötü bir şey yok.
Süpürgeyi bende deneyimlemek istiyorum bakalım
Fazla toz olması ama yazlık evim olsun çok isterdim
Temizliğin ta kendisi bana kalırsa gerçi biraz üşengeçim ben de
temiz su kullanması ve ters fırça temizlik için bilinmeyen detaylardan başarılı
Temizliğin bitmemesi doya doya keyif yapamamak
Dogru toz kir komur plastik copluk lastik egzoz bitki hepsi camdan iceri giriyor cok sinir bozzcucuu
Islak kumlu zeminler temizledikce kirlenmesi sinir bozucu
Bence de ıslak zemine toz, saç vs yapışınca midem bulanıyor o yüzden her gün evi temizlerim.
Denizde kum taneleri evin her yerinde dolaşması iğrenç bir durum
her yere yayılan kum taneleri çok sinir bozucu
Toz ve sinekler çok zorlu olur. Üstüne birde havalar çok sıcak
Her gün toz alıyorum her gün tozlanıyor. Çok sinir bozucu.
Yaz temizligi önemli bilgilendirme icin teşekkürler
Her yerin toz olması özellikle camlar filan çok fena oluyor.
ıslak zemin hem de yeni giyilmiş çorap üzerine
Bulaşık kesinlikle , tatile dinlenmeye gitmişken aksine daha çok yoruluyorsun
Sıcaklık tabiki sıcakken insanın hiç yapası gelmez.
Gerçekten çok ama çok güzel bir süpürge be n bayildim on numara
Denizden çıktıktan sonra üzerinize yapışan kumlar… cildim çok hassas olduğu için çok yakıyor
temizlik yapıyor olmaktan daha sinir bozucu ne olabilir ki?
Yazlıkta temizlik yapmiyorum çünkü yazligum yok
denizden ciktiktan sonra ayaklar kum olsugu icin yikamak fakat eve giderkwn yine kum olmasi
Yazın sürekli temizlemek sürekli tozları almak olabilir.
Uzun süre kullanılmamış bir eve ilk girildiğimde havasızlık en sevmediğim şey.
Bir an önce tatil gibi yaşamak istiyorsun ama hayatın gerçekleriyle karşılaşıyorsun
Evde küçük çoçuk varsa onunla birlikte eve gelen deniz kumundan nefret ederim
Bunu en kısa zamanda deneyimlemeyi çok isterim gerçekten
Philipsin üstün teknolojisi ve emiş gücü ile temizlik çok rahat
Tozları aldıktan iki dakika sonra tekrar aynı haline geri dönmesi çok sinir bozucu
Temizlik zor iş bide sıcak sa hava Allah yardım etsin sıcakta temizlik yapana
Yazlığım var kesinlikle o ilk gidince temizlenme süreci
Çok guzel makine ben denedim hiç toz birakmiyor harika bir makine tavsiye ederim
evimin toz olup kirlenmesinden nefret ediyorum ya
Böcek ve ağlar sinir bozucu oluyor tozu pisi elbet gider ama o rutubetli aslaa
Zengin olmak şart oldu. Yoksa bir süpürgesini bile hayalini kurarsın
Ah yazlık temizliği yok mu, bana biraz kum terapisini fazla kaçırmış gibi hissettiriyor!
halıya yapışan karpuz çekirdeklerine sinir olurum ben
eve tasınan o kumların pıslıklerın eve yayılması :((
Halıları kaldırınca ortaya çıkan toz tabakası
Yazlık temizliğini bilen bilir :) insanın canı çıkıyor.
Ev temizliği yapmayı hiç ama hiç sevmem ilerode hizmetci tutcam
Haha büyük düşünmek güzel
Sahilden geldikten sonraki o kumun her köşede olmasi
sen tam temizliği bitirdiğinde birisi çamurlu ayakkabılarıyla eve girmesi
Temizlik genel olarak zor ve sinir bozucu olabiliyor bence
Dışarıdan eve gelen tozlar ve zeminin ıslanması gerçekten temizlenmesi aşırı zor oluyor
Temizlik yapmak yorucu geliyor bana ama sevkli birsey
Parkeler ve banyo hiç sevmezdim sattık şimdi araçlara
Kumun heryere yayılması ama kum pis değildir sorun olmaz
Çok güzel bir ürün.. Sadece yaz temizliği için değil her temizlik için ideal.
Bende zaten Philips var hemde 2 tane
Bir torbasız
Birde dik modeli
Gayet memnunum
Robot süpürge çok güzel oluyor bu durumlarda. Ayarlayıp hergün otomatik olarak temizliyor.
Philips iyi markadır her zaman çok dayanıklı
yazlık evim olsada tek derdim bu olsa
Çok fazla saç kıl toz olması birde zemin beyaz olunca her yer pis gibi