Philips'in ürünleri gerçekten her zaman kalitelidir özellikle yaz aylarında kapı pencerenin açık olduğunu düşünürsek ve Bahçeli olan veya çocuklu olan evlerde sürekli temizlik yapmak çok yorucuu
Hiçbir şey yapmadan bilgisayarlarım, monitörlerim veya masamın toz olması aşırı sinir bozucu bir şey :O Ayrıca her kullanacağımda temizlemek zorunda olmamsa en gıcık tarafı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
11 ay
Sadece yazdan yaza gelindiği için evin çok kirli ve tozlu olması...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
11 ay
Deniz kiyafetleriyle gelen minik çakılları hiç sevmiyorum.
Bence en sinir bozucu olanı Toz ve Kum! Onları temizlemek resmen işkence. Diyorum tamam şimdi bitti, güneş ışığıyla gözüme bir toz daha çarpıyor, yerde kumlar oluşuyor.
Yazlık ev temizliği güzel bence keşke herkesin temizleyecek bir yazlığı olsa. Benim için en sinir bozucu şey her yerin toz ve kumla kaplı olması olurdu herhalde
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
11 ay
Temizlik bazenleri başlı başına sinir bozucu oluyor zaten her türlüsü
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
11 ay
Muazzam bir icat gerçekten yakın zamanda yeni bir model almayı düşünüyordum ilk tercihim bu olucak
Philips marka elektrik süpürgesi almıştım zamanında annem kullansın diye annemde benim ceyizime kaldırdı :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
11 ay
Merhaba İyi geceler bilmiyorum çünkü hiç yazlığım olmadı, olsa temizlik yaparken sinirimi oğlum halıya içecek dökünce çok sinir olurum ve sigara içerken koltukları yakıyor acemi yeni başladı 1 sene olmadı teşekkür ederim iyi geceler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
255Cevap
Plajdan eve taşınan kumları temizlemek cok sinir bozucu 🌊
Yazlık evde toz bitmez. Bu yüzden teknolojiden faydalanmakta fayda var. İyi çeken ve pratik bir dik süpürge iyidir. Philips gibi.
Kumları temizlemek çok zor oluyor, çekiş gücü iyi süpürge şart. AquaTrio kullanışlı ve pratik görünüyor. denemek istiyorum yakın zamanda
Bence hem ıslak zemin hem toz hem etrafa dağılmış eşyalar hepsi birbirinden sinir bozucu şeylerdir. <...
Philips'in ürünleri gerçekten her zaman kalitelidir özellikle yaz aylarında kapı pencerenin açık olduğunu düşünürsek ve Bahçeli olan veya çocuklu olan evlerde sürekli temizlik yapmak çok yorucuu
Yazlık ev temizliğide bitmezki insan gidince bunalıyor direk nasıl biticek diye
Sizde evinizin yaz temizliğini Philips Aqua Trio 9000 ile gerçekleştiriniz.
Philips aquo trio 9000 varsa yazlık evdeki dağınıklık ve toz sinirimi bozmaz sonuçta en iyi yardımcımla birlikte büyük bi zevkle temizleyeceğim💙
Plajdan gelince evden o kumları temizlemek ölüm
Ev ve vucut temizliğinde en büyük sorun Kumlar tabikide :S
Yeterli temizlik malzemesi ve teknolojik aleti olduktan sonra zorluk olmaz. Sanki 20-30 yıl önceki dönemde yaşıyormuşuz gibi kadınlar şikayet ediyor.😂
Islak zemin ama daha da kötüsü yerlese yapışmış gıdalar
kesinlikle sivrisinekler Kelebekler lambanın etrafında dönüp duruyor
Hiçbir şey yapmadan bilgisayarlarım, monitörlerim veya masamın toz olması aşırı sinir bozucu bir şey :O
Ayrıca her kullanacağımda temizlemek zorunda olmamsa en gıcık tarafı.
Sadece yazdan yaza gelindiği için evin çok kirli ve tozlu olması...
Deniz kiyafetleriyle gelen minik çakılları hiç sevmiyorum.
Bence en sinir bozucu olanı Toz ve Kum! Onları temizlemek resmen işkence. Diyorum tamam şimdi bitti, güneş ışığıyla gözüme bir toz daha çarpıyor, yerde kumlar oluşuyor.
Yazlık ev temizliği güzel bence keşke herkesin temizleyecek bir yazlığı olsa. Benim için en sinir bozucu şey her yerin toz ve kumla kaplı olması olurdu herhalde
Temizlik bazenleri başlı başına sinir bozucu oluyor zaten her türlüsü
Muazzam bir icat gerçekten yakın zamanda yeni bir model almayı düşünüyordum ilk tercihim bu olucak
Temizlik yapınca ertesi günü sanki hiç temizlik yapmamışım gibi olması :D Sanırım benim de yeni bir süpürgeye ihtiyacım var. Philips Aqua Trio gibi :)
İslak zemine bastigim an benim için o gün mahvolur yani o gün keyifsiz geçer en nefret ettiğim olaylardan birisi ya
Küçük saçlar çok sinirimi bozuyor temizlik yaparken
Duvar dibinde biriken pislikler adamı deli ediyor ben ilk Süpürge ile alır vilada ile silerim
yazın sıcaklığı tek başına yeterince sinirimi bozuyo kış olunca çok rahat oluyor tek sıkıntı sıcak olmasıı
Yazın kapı pencere her yer açık olduğu için çok fazla toz oluyor. Philips Aqua Trio 9000 baya iyi duruyor. Güzel bir makine
/ /Bizim evde mutfakta ayakta yemek yiyenler olduğu için yemek ve ekmek kırıntıları sinir bozucu /; yürüyorsun ayağına pirinç yapışıyor 😅
Hızlı toplanması sanırım , benim de evim yazlık yerde ve çabuk tozlanır. Belki de halı kullanmadığım için bilmiyorum.
Muhtemelen rutubetlidir. O kokuyu gidermek ve ciddi anlamda temizlik yapmak çok uğraştırıcı olabiliyor
Kesinlikle sonu gelmeyen tozlar ve uzun süreli girilmemiş bir yazlık ise uğraştıran temizlik. Kalabalık olununca gene çözülüyor fakat çok sıkıntı
Çok zorlu bir süreç. Özellikle denizden sonra gelen kum vucudun ve kiyafetlerin her yerine yapisiyor.
yaz temizliğine bayılırım ama o sırada hașereler çok oluyor özelliklede yazlıklar da köy tatil evinde
Kesinlikle Toz , alerjisi olan biri olaraktan tam bir çile o yüzden evim her daim tertemizdir yoksa tahammül edemem
Philips ürünlerinin en sevdiğim tarafı pratik kolay ve kaliteli temizlikler sağlaması her zaman Philips şampiyon Philips
En sinir bozucusu kum taneleri bencee 😭 üstümüzden başımızdan cebimizden her yerden çıkıyor.. istediğin kadar temizle
philips’in kalitesi zaten tartışılmaz yakın zamanda bir süpürge almak istiyordum sanıtım bu süpürge olacak
Philips marka elektrik süpürgesi almıştım zamanında annem kullansın diye annemde benim ceyizime kaldırdı :D
Merhaba İyi geceler bilmiyorum çünkü hiç yazlığım olmadı, olsa temizlik yaparken sinirimi oğlum halıya içecek dökünce çok sinir olurum ve sigara içerken koltukları yakıyor acemi yeni başladı 1 sene olmadı teşekkür ederim iyi geceler
Kesinle toz. Sürekli toz oluyor sürekli silmek zorunda kaliyorsun. Nereye dokunsan toz. Çok sinir bozucu.
Yazlık evde en nefret edici şey tozun kırın fazla olmasıdır bence hergün toz almakkkkkkkkk
Toz tabiki nefes alırken bile kötü etkiliyor maalesef
benim sinirimi o temizliği yapmak bozuyor valla
Neden 🤔
@Hassas_Temaslar yatmak varken temizlik yapmak kötü bişey çünküü
Seni gidi tembel 😊
@Hassas_Temaslar Allah a çok şükür bu gün de tembel olduk sağol
Selam ben temizlik yapmadım için sinirim bozulmuyor temizlikci hallediyor
En son ne zaman temizlik yaptiniz
Tozu bezle sildikten sonra ıslak tozun eline bulaşması ve ıslak yere çıplak ayak basmak
😎👍
O toz birikintilerini silmek hem zaman alıyor hem de alerjisi olanlar için tam bir kabus!
evde cocuklar varsa taktık maktık yok bam bam bam
Yeni aldık kullanmaya başladık cidden harika bir ürün
Yazlık evi bilmem ama bağ evinin temizliği hiç çekilmiyor
Düzenli temizlik gerektirmesi çok can sıkıcı
Islak havlular tuz kokan çamaşırlar ayağa gelen kum taneleri
Yerlere dökülmüş asitli ve şekerli içecekler
Yazın genel olarak temizlik yapmayı sevmiyorum ya sıcak sıcak çekilmiyo
Tozlar ve boş yere duran eşyaları her seferinde dışarı çıkartmak
En kötüsüde havanın aşırı sıcakken temizlik yapılması
Bence varsa genel heryerya çok tozlu ve kirli
Yazlık evimin olmaması dışında sinir bozucu bir durumum yok 🤣
Yazdığım olmadığı için böyle bir derdim yok sirküler oldun (!)
En beteri kum çünkü diğer hepsinin çözümü var ama kum en uğraştıranı...
Sıcaktan üstümü değiştirirken bile terliyorum evi temizleyemiyorum of kış gelsin😅😅
her şey sinir bozucu hele ki bu sıcaklarda temizlik yaparken 2 kat yorucu oluyor