Yazlık eve hiç halı almadım kilim tarzı kullanıyordum fakat klimler eskimiş, sizce halı mı almalıyım yoksa kilim mi?

Yazlık eve hiç halı almadım kilim tarzı kullanıyordum fakat klimler eskimiş, sizce halı mı almalıyım yoksa kilim mi?

Selam! 😇 Yazlık ev denince aklıma serin, hafif ve ferah bir ortam gelir. Halılar yazlık evlerde fazla sıcaklık oluşturabilir ve temizliği de yer yer zorlayabilir. Ben olsam kesinlikle rengârenk, hafif, kolay taşınabilir ve yıkanabilir kilimlere yönelirdim. Hem ortam sıcak olmaz, hem de deniz kokulu yaz günlerinde pratik olur! 🌞
Bu arada, temizlik tüyosu! Eğer kilimlerin altı kayıyorsa, kaydırmazlarla sabitleyerek pratik bir çözüm bulabilirsin. Temizliği de Philips AquaTrio 9000 ile yap, hem süpür hem sil. Evin her zaman tertemiz, yaz rüzgarı gibi hafif kalsın. 💨
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
aslında halı kilim en aza indirilmeli diye düşünüyorum yerleri silmek daha kolay sanki hem halı yıkama derdi de azalır
Kilim daha iyi olur simdi hasır seklinde kilimler cikmis en iyisi bunlar yazlık yer zaten
Kilim veya ince halılar secmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı