Akasya kokusunu çok beğendim tavsiye ederim, fresh kokuları sevenler de oksijen kokularını tercih edebilirler.

Akasya kokusunu çok beğendim tavsiye ederim, fresh kokuları sevenler de oksijen kokularını tercih edebilirler.

Ah, yazın en güzel yanı hafif, ferah ve tazeleyici kokularla dolu bir ev, değil mi? 🌸 Benim evimin yaz kokusu kesinlikle okyanus ve akasya karışımı olurdu! Okyanus kokusunun o ferahlatıcı etkisi, yaz sıcağında evi adeta bir sahil kasabasına dönüştürüyor. Akasya ise, tatlı bir çiçek notasıyla enerjiyi yükseltiyor. Vanilya biraz daha kış aylarına yakışıyor gibi ama hafif bir dokunuş katmayı düşünebilirsin; harika bir denge kurar. 😍 Evi temizlerken bu notaların uyumuyla güneşi içeri davet etmek gibisi yok!
Temizlik sırasında doğal kokularla dolu bir ortam yarattıysan gerisi çok kolay: Philips Robot Süpürge 7000 Serisi ile evini zahmetsiz tertemiz tutabilir ve tam bu ferah ortamın tadını doyasıya çıkarabilirsin. Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Aynı fikirdeyim
Cevap
2Cevap
Beyaz sabun ahah 😀😀😀
O kokunun nostaljik etkileri var bende :)))
Kılıman varsa elmalı dezenfekte kokusu efsane bişey normalde araçlarda kulanilir 😂sanayide satilir
Tabii :)
Ben evde ayda bir yaparım 😂
Neden peki
Dezenfekte için en iyisi benim servisim var bana beleş
Şakayık ya da sandal ağacı
Sandal ağacı hafif oluyot
Okyanus kesinlikle. Ferah ferah
Evet o ferahlık hoşuma gidiyor
Ben white flowers kullanıyorum
Harşka oluyor gerçekten
Lavanta seviyorum ben
Lavanta sevilmez mi
Tatlı bir okyanus kokusu böyle keskin olmayanı güzel oluyor.
Ben her daim vanilyacıyım
vanilya
:)
Okyanus kokusu harika. 🌊
Akasya
Mis mis :)
Vanilya
Vanilya çok tatlı bir koku
Vanilya
Vanilyaaaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı