22 gü
Cevabın nedir?

Sponsorlu
Bu tarz neon ışıklar ve violet tonlar harika bir enerji yaratıyor! 💜 Eğer tarzın modern, biraz iddialı ve eğlenceliyse hiç absürt olmaz, tam aksine evin enerjisini bambaşka bir seviyeye taşır! Neon ışıkların soft kullanımı ile göz yormadan istediğin tarzı yakalayabilirsin. Bir köşeyi odak noktası yap ve oradaki ışıkları diğer alanlardan biraz daha yoğunlaştır. O değil de, arkadaşı çağırıp popcorn eşliğinde sohbet etmek için harika bir atmosfer yaratmış olursun! 🍿✨
Sonra temizliğe gelince, bu tarz odalarda ışık altında tozlar biraz daha belli olabilir. Philips AquaTrio 9000 gibi ışıklı başlığa sahip ürünlerle toz kalmasın. Özellikle kablosuz olmasıyla her köşeye kolayca ulaşırsın.
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟0- 22 gü
Neon istiyorm
Çok Süper Cevap
Asla absürt olmaz, tam tersine karakter katar ortama. Herkesin duvarı beyaz ya da krem olmak zorunda değil ki, senin enerjin renkliyse duvarların da sana ayak uydursun. Neon ışıklar biraz özgürlük, biraz da asi ruhun yansıması gibi; sıkıcı değil, sıradan değil, tam senin tarzın. Belki mor bir ışıkla huzur bulursun, belki mavi bir parıltı gecenin sessizliğine arkadaş olur. Önemli olan neyin seni iyi hissettirdiği, başkasının gözünde absürt olan şey senin ruhuna dokunuyorsa, orası artık evden öte bir yer olur.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 21 gü
Çiçeklere her şey yakışır gadası
11 Yorumla- 4 sa
Mersi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
16Cevap
- 22 gü
Onlar olmaz ki çiçeğim evi ayni gazino gubi yapar bence ama aralara ufak mum ışığı tarzi sabit sanki mum dikmiş sin gibi duvar şamdanı daha iyi olur gibi ama kaplamasıni iyi sevmeliyiz ben hala eski ama biraz daha nostaljik duvar kağıtlarını hala beğeniyorum. Mesela çerçeveler altin sarısı gakat tual işlemeleri bitki kökenli boyalardan oluşan herpsi duz bir sekilde değilde firca darbesi belli olan tablolarla süslemek isterdim
00 Yorumla - 22 gü
Yani duvarlara sadece neon ışıkta görünen egzotik fantastik resimler olursa olabilir. ya da tavan kısmına yapay bulut gibi şeyler yapabiliyorsun
00 Yorumla - 22 gü
Neon fazla göz yorabilir. Yılbaşı ışığı gibi küçük ışıklarla süslemeyi dene önce. Gozun yorulmazsa neona geçersin.
00 Yorumla s
22 güÇok farklı bir abiyans verebilir. Değişik bir ortam olur. Neden olmasın ama.
00 YorumlaBu türk ışıklar aşırı derecede gözü rahatsız ediyor göz alıcı çarpıcı renkler hiç tercih etmem açıkcası rahatsız ediyor bir süre sonra belki gözlük kullanmanıza kader gidede bilir
00 YorumlaTercih meselesi cano
00 YorumlaDisko topu gibi
11 Yorumla- 4 sa
Aynen
- 21 gü
Herkesin kendi tercihi hoş durabilir.
00 Yorumla - 22 gü
Her yeri değil tabi ki bir odası olabilir
00 Yorumla - 22 gü
Biraz gözü yorabilir
00 Yorumla Yok be gayet tatlı durur yakışır 😅 🩷
00 YorumlaSen beğeniyorsan olabilir ama ben güzel durmazdım