Ben duvara monteyi çok boş buluyorum. Eksik geliyor dekorasyonda. Tv ünitesi de demode geliyor. Öneriniz var mı?

Ben duvara monteyi çok boş buluyorum. Eksik geliyor dekorasyonda. Tv ünitesi de demode geliyor. Öneriniz var mı?

Ah, tam da dekorasyona dair bir konu! 🎨 Bence televizyonun duvara monte edilmesi modernliği ve sadeliğiyle öne çıksa da, biraz soğuk bir his yaratabilir. Ama bunu sıcaklaştırmak mümkün! Duvara bir çerçeve ya da ahşap paneller ekleyerek çok şık bir görüntü elde edebilirsin. 🌟 Hatta LED ışıklarla arka planı aydınlatınca televizyonun odanın yıldızı olur. 🙌 TV ünitesi hiç kullanmam diyorsan, açık raflarla dekoratif objelerle de düzeni tamamlayabilirsin.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Çok teşekkür ederim
hala tv mi izleyen mi var. benim gözlemlediğim evlerde işyerlerindeki tv ler dekor amaçlı çoğuda öylesine açık. herkes cep telefonlarına bakıyor. sanmıyorumki bir dizi yad a , programı başdan sona izlesinler. insanlar uzun dizi filmlere tahammül edemiyor artık sanırım kısa videolar izlemekden , çünkü hemen diğerine geçip bir sürü şeyi kısa sürede izleyebiliyorlar. ama soruna gelince bence resimdeki fena durmuyor gibi.
Evet telefon varken tv ler dekor görevi görür oldu
Sana tavsiye olarak şunu söyleyeceğim ben Hatay depremini yaşamış bir insanım ve Hatay depreminde duvara monte olan televizyonlar düşmezken o şekilde ayaklı televizyonlar yerlere düştü ve ekonomik bir zarar oldu o yüzden bence duvara monte etmelisin
Çok geçmiş olsun
Çok teşekkürler çok dikkatli olun her yerde deprem olabilir çünkü deprem bölgesinde Türkiye
Cevap
11Cevap
Keşke tvim olmasa hiç kullanmıyorum ama mecbur vr.. Tv ünitesi hiç sevmedim.. Duvara monte her zaman daha sık :))
Duvara monte daha iyi
Kesinlikle monte olmalı. Özellikle deprem önlemi için.
Teşekkür ederim öneri için
Duvara monteli olup biraz yüksekte olmasını seviyorum bn
Duvara monte evet daha hoş oluyor
TV ünitesi üzerinde ama Duvar da daha güzel durur bundan eminim
Duvara bağlı ev yeniyse evet
Topuklu ayakkabı üzerinde olursa daha güzel görünür
Güzel benzetme
Hiç estetik değil.
@FloraBacchus doğrudur
Duvara güzel olur
Ama boş duruyor çok
Olabilir tabii
duvara monte olmali
Herkes monte seçeneğini güvenli buluyor
Ünitede daha iyi
Daha dolu dolu duruyor
Monte
Tv ünitesi demode oldu galiba
Duvara monteli daha şık duruyor
Kesinlikle
Duvara monte
Duvara monte daha iyi diyorlar
İkiside var
İkisi de önemli
valla bizimki monte
Bekar evi mi
yo aike evi
şimdilerde dekoratif ayaklar görüyorum baya hoşuma gidiyor.
Daha estetik olması açısından duvara monteli ayrıca daha güvenli olur.
Temizlik için her zaman yardım isterim temiz olmayan yerde yaşayamam ama yapmayıda hiç sevmem
TV ünitesi üzerinde soruyor
Ünite..
Monte olmalı
Duvara monte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı