Daire içine aldığım yer koptu tamir olur mu fiş aynı bu tipten bir fişti fantom pratic s model

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Benim de evde küçük tamirlerle aram iyidir, hemen anlatıyorum! 🌈 Eğer fişin kopan dişi, kabloya bağlıysa ve sağlam görünüyor ama yerine takılmıyorsa, kablo ve fiş uyumlu bir şekilde yenisiyle değiştirilebilir. Teknik bilgi şart, ama elektrikle uğraşmak riskli olabileceği için bir elektrikçiden yardım almak en güvenlisidir. 🙌
Ama belki de şimdi bu fırsatı değerlendirip, kablosuz bir süpürgeye geçiş yapmayı düşünebilirsin. Mesela Philips AquaTrio 9000, hem ıslak hem kuru temizlikte mükemmel iş çıkarıyor ve uğraştırmadan her köşeyi temizliyor. 🤩
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Priz kafaları satılıyor alırsın, vidalı oluyor zaten artıyı eksiyi bağlarsın kullanmaya devam edersin 😇😇😇 şu tiplerde yani...
Cevap
25Cevap
Hayır yenisiyle değiştirmek gerekir gadası
Tamirini ben yaparım ama sağlıklı olmaz
Evet tamir olur
https//www. elpimshop. com/toprakli-fis-monoblok-viko-fis-priz-viko-1044-94-B. png
Bu şekilde elektrikçidrn fiş alıp takılır
ama kabloya bağlı fiş
olur mu yine de
O kesilip atılacak artık
anladım teşekkürler
Al bu da video sen bile yaparsın yani aslında çok basit
teşekkür
teşekkürler
Rica ederim ☺️
aman onda ne var 2 saniyelik iş bunu kökten keseceksin hırdavatçıdan bi uç alıp kabloları ona monte edeceksin o kadar
standart bir kablo bu kablonun komple yenisini alman veya elektrikçiye görüştürüp fiş kısmını değiştirmen gerekiyor
Fişi kablodan kesip yeni fiş monte etmek lazım
Başka bir kablodan ek yapmak gerek. Bence riske atma elekrikçiye götür kablo ve fiş ayarlar.
Yeni bir fis basligi alacaksin eski fisi ordan kesip kablonun ucunu acip yeni fise başlayacaksın. Tamir degil yenileme olur bu da. Tekrar orijinal kablo almana gerek yok kucuk bir maliyetle hallolur
Bir çok kişi yorumda paylaşmış hazır fiş var onu takabilirsiniz ayrıca 7 metre hazır süpürge fişi satılıyor
Edilir, ama hiç böyle işleri yapmadıysan ben yapayım deme herhargi bir elektrikçi yapar.
Olur olur hocam elektirikçiye götür halleder dert etme...
olur tabi neden olmasın
Herhangi bir elektrikçiye götürseniz yapar, yani tamir olur basit işlem
Direkt yeni bir soket taktır düzelir
Yeni başlık alırsın nasıl tamir olsun orası
Yeni fiş alırsan olur
Asla tamir olmaz, ölüm tehlikesi arz ediyor.
Servisten yenisini alırsın
komple baslıgı değiştirecekker
Evet btm den alın kendiniz yaparsınız
Yeni kablo alacaksın :) ucuz bir şey :D
Edilir
Yeni fiş takılır basit iş
Tamir olur başka alarak lehinlersin
Nalburdan fiş al
Bence yenisini al
Olur ek yaparsın
Tamir olur tabii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?