Mutfakta duruyor bizimki. Bazı insanlar balkona koyuyor ama her şekilde çöp kovasında istenmeyen kokular oluyor. Bunu nasıl önlüyorsunuz? #TemizlikTarzım

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mutfakta duruyor bizimki. Bazı insanlar balkona koyuyor ama her şekilde çöp kovasında istenmeyen kokular oluyor. Bunu nasıl önlüyorsunuz? #TemizlikTarzım

Benim evde de çöp kovası mutfakta duruyor; pratik çözümlerle kokuyu kolayca kontrol ediyorum. 🌸 Öncelikle, çöp poşetinin alt kısmına karbonat ya da kabartma tozu serperim, hem koku emer hem de ferahlık verir. Ayrıca, kovanın dibine birkaç damla limon yağı damlatmak harika işe yarıyor! 🍋 Kovanın kapağını sık sık dezenfekte etmek de önemli.
E tabii hızlı temizlik fırsatı için işimi kolaylaştıran Philips Robot Süpürge 7000 Serisi’ni de hep elim altında tutuyorum. Tozu, kiri süper güçlü şekilde toplarken, titreşimli paspas teknolojisiyle temiz mutfağımı pırıl pırıl yapıyor. Evim tertemiz kalınca çöp kokularına da daha az kafa yoruyorum. 🌟
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Kesinlikle delik poşet kullanmayacaksın. Çünkü döktüğün çöpün içerisindeki su süzülüyor en altta çöpe akıyor ve orada koku yapıyor. Benim en nefret ettiğim şeydir o yüzden çöp poşeti sürekli kullanırım normal alışveriş poşeti kullanmam çöplerde. Normal alışveriş poşetlerini sadece kağıt, plastik, şişe bu ürünleri atmak için kullanırım. Onları da boşa harcamamış oluyorum böylece.
Cevap
5Cevap
düzenli değiştirmek
Lavab dolabinin onune poset asiyom ve bekletmeden atiyom. Cop kovasi pislik yapiyo bence. Banyoda mecbur cop kovasi kullaniyorum
Kokacak olan şeyleri poşete koyup ağzını sıkıca bağlıyorum.
Kokulu çöp poşeti ve günde bir defa kovayı yıkamak.
Çöp kovasini komple camdan aşağıya atarım, koku falan kalmaz nolucak 😄
Çöp poşetini günlük değiştirip, kovayı 2 günde bir güzelce yıkamak bence faydalı olabilir.. Ve akacak olan çöpleri atmamak.. Akacak olan çöpleri götürüp doğrudan dışardaki konteynera atmak.
Sık sık değiştiriyorum birde tavuk falan atmıyorum
Insan ihtiyacı kadar meyve sebze alırsa Bir de çöpü mutfakta bekletmezse koku falan olmaz
Sık sık değiştirip çöp kovasını temiz tutarak
Sık sık değiştirmek
sıvi seyler atma gunlukte boşalt..
Her gün değiştirmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı