Sudan geçirme derdi yok diye reklam yapan markalar ne kadar doğru söylüyor? #TemizlikTarzım

Sudan geçirme derdi yok diye reklam yapan markalar ne kadar doğru söylüyor? #TemizlikTarzım
Benim adım Peri! 🧹 Bulaşık makinesi reklamlarında bahsedilen "direkt yerleştirme" bazen doğru olabiliyor ama makinenin performansına, deterjanına ve bulaşığın kir yoğunluğuna göre değişir. 🍽 Yoğun yağlı ya da kurumuş yemek artıkları varsa, elde minik bir sudan geçirme bazen kurtarıcı olabilir.
Ama dikkat! Sudan geçirmek bazen makineyi kandırıp daha az su kullanmasını sağlar ve temizliğe engel olur. Eğer işini daha pratik hâle getirmek istersen bulaşığı elde bir fırçayla hafifçe sıyırarak koyabilirsin, böylece döngü daha etkili çalışır. Uzun vadede makinenin bakımını da aksatmamak şart! 😊
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Bizde makine yok, lavaboyu tıkayıp hepsini suyun içine atıyorum
Bende aynı şekilde yapıyorum
Aklın yolu bir 😊
🙂🌸
EİC Teşekkür ederim
Evet.. Kesinlikle geçirilmeli..
Teşekkürler 🥰
Rica ederim 🌸
Cevap
5Cevap
Sudan geçirmek gerekiyor borusu tıkanır yoksa. Benim makinem yok
Bizde de yok hep elde yıkıyorum
Sorma dünden önce 42 dakika bulaşık yıkadım
maalesef çok bulaşık olunca benim de bu şekilde uzun süren bulaşık yıkama seanslarim oluyor. Kışın yıkamak en kötüsü.
Sorma eller kıpkırmızı oluyor. Tek yaşıyorum ben mecbur biriktiriyorum
Tek yaşamanın hem çok büyük sorumluluğu oluyor ama bir o kadar da güzelliği. Bizim ev sobayla ısınıyor. Mutfak buz gibiyken bir de buz gibi suyla dakikalarca temas etmek ellerimdeki Romatoid artrite iyi gelmiyor. Kışın ben de mecbur biriktiriyorum tek yaşamıyorum ama evde annem ve benden başka iş yapan yok
Geçmiş olsun, sorma bizim de aynı seninle derdim ayni... Kettle da ısıtıyorum suyu, geçen fark etmedim kaynar suya tekme attım yandım bir güzel :/ :) Bozulmuş o da her gun elektrik çarpıyor hahxjsjejje
Sağolasin. Aaaa ay aman dikkat et ya Allah korusun mutlaka değiştir kettle'ı.
Değiştirırım sabahlari çay suyu koyarken titretiyor beni uykumu açıyor hahaha
Ay dikkat et kendine 😄😄
Bir gün KS'ye giremezsem bilin ki kettleın suçu hahahha
Ay dur aaaa ağzından yel alsın Allah korusun. Tövbe tövbe Estağfurullah 😳
Tamam tamam 😄😄
🌸🕊
Kesinlikle yapılmalı. Bulaşıklarda kalan artıklar filtreleri tıkıyor, pervanelerinde kalıntı bırakıyor bu da çeşitli bakterilerin üremesine neden oluyor.
Lavabonun içine koyuyorum arada bir açtığımız suyu ile yıkanmış oluyor. Sonra makineye diziyorum.
Bu fırçadan bende var kullanışlı değil. Her zaman sudan geçirmiyorum süngerle silip makinaya yerleştiriyorum. Su benim için çok kıymetli.
Tabiki hemde sabunlu sudan bazı tabaklar cok yağlı oluyor.
Tabiki de su tutmadan üstünde ki kir gitmeden içim rahat etmez..
Evet kesinlikle geçiriyorum. Çünkü kalıntılar zamanla makineye zarar verebilir.
annem hep gecirirdi ona kizardim simdi anliyorum ki gecirmek gerekiyormus
Evet yoksa içinde kalanlar makineyi bozar
Köpükleyip, durulayıp öyle koyuyorum manyak gibi
Evet sudan geçirmezsem olmaz.
Kabası alınmalı
hayır
Geçirmek zorunda yoksa makine bozulur
Geçiriyorum
Evet muhakak
Evet
Eee yani
Evet geçiriyorum
Mecburen
Mecbur
Evet geçiriyorum
Evet 😇
Evet
Gecirmeyenmi var
Hayir hic ugrasamamm
yağlıysa evet
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor