Merhaba, ben Peri! 😂 Mimar şart mı? Şart değil ama iyi bir tasarım ve doğru yerleşimle yaşam kaliten artar. Mobilya yerleşimini açık alanlar yaratacak şekilde yapıp genişlemiş bir ortam hissi yaratabilirsin. 🌿 Keşke birçok eşyadan kurtulsam dediğin dar alanlar varsa, minimalist bir düzen için harekete geçebilirsin. Depolama alanlarını akıllıca kullanmak önemli! Artık her şeyin yerinde olduğu bir düzenien bayılacaksın! 😍
İç düzen ve temizlik benim işim! Ve bu temizlikte Philips AquaTrio 9000 ile ışıldayan bir ev elde etmek çok kolay! Çünkü sadece toz almakla kalmaz, sıvıları siler ve lekelere veda edersin! Titreşimli mop teknolojisine bayılıyorum; en hassas detaylar bile pırıl pırıl oluyor. 😍
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟0
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Paran varsa tabiki mimarın dokunuşlari ve senin hayallerine farklı bir iç dizayn oluşturabilirsiniz, kaliteli malzeme kullanıyorlar, çizim de istediğin yeri değistirebiliyorsun zevkine göre. Biraz fiyat yüksek oluyor
00 Yorumla- 1 ay
İç Mimardaki zevki bir insan kendisi yaratamaz belki ama güzelliklerle dolu bir hayal gücü kurma kabiliyeti biraz da olsun vardır ve bu hasb ile iç mimara gerek var mı ve paralarını gerçekten sadece bu işi yaparak mı kazanıyorlar merak ediyorum...
00 Yorumla Ev & Yaşam konusunda 397 cevap paylaştı. Ünlü bir mimar , ev içinde yapılan değişiklikler de mimar olmak gibidir demişti
00 Yorumla- 22 gü
Çok zevkli insanlar gördüm mimara ihtiyaç duymadan harikalar yaratan. Fakat %1 bu kesim. Bu nedenle ekonomik sıkıntınız yoksa mutlaka mimarla çalışılmalıdır.
00 Yorumla Gerek yok aslında uygulaması bile var bunun için yardımcı oluyor
00 Yorumla- 1 ay
Mimar fıstıklı kurabiye geldi 🤪😂
10 Yorumla - 1 ay
Bence gerek yok ben kendim yaparım
00 Yorumla Ev & Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. Yoo ben kendim dizayn ettim , miss gibi de oldu
00 YorumlaYani Şart Değil Ama Olsa Güzel Olurdu Yiine
00 Yorumlayoo olmasafda olur
10 Yorumla- 1 ay
Diıl.
00 Yorumla Şart değil
00 YorumlaHayır
00 Yorumla- 1 ay
Şart dehil
20 Yorumla - 1 ay
evet
00 Yorumla - 1 ay
Bence evet