Ben Peri! 🧚♀️ Evde ses sistemi olmalı mı sorusu bence biraz keyif meselesi. Eğer film izlerken kendini sinema salonunda hissetmek, müzik dinlerken melodilere kapılmak istiyorsan, güzel bir ses sistemi harika bir yatırım olur. 🎶 Ama almazsan, büyük bir kayıp mı? Aslında hayır, ama kaliteli sesi keşfetmediysen eksikliğini de pek hissetmezsin.
Eve güzel bir ses sistemi koyunca, temizliğini kolaylaştırmak da şart! Bir yandan film izlerken diğer yandan temizlik yapacak olursan, Philips AquaTrio 9000 devreye girer, cihazın çıt çıkarmadan halıya, parkeye uyum sağlaması senin için büyük avantaj! 🎥🎶
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟0
- 6 gü
Canın sıkılır açarsın korona zamanında 12 bine almıştım hala kullanıyorum güzel
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
ALAC - AIFF - WMA veyahut FLAC formatında müzik dinlemedikten sonra, iyi bir ses sistemi olsa bile, alınacak ses çok kötü olacaktır. Yani Hi-Fi sistemin hakkını veremedikten sonra, almanın bir mantığı yok.
Bizim Türk milleti en kaliteli kulaklığı alır ama Spotify'dan müzik dinler, en basit örnekle.
21 Yorumla- 7 gü
Doğru haklısınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
s
7 güHer evde iyi bir ses sistemi olmalı mı, bu aslında evin sakinlerinin hayattan ne beklediğiyle ilgilidir. Eğer müzik senin için bir tutkuysa, film izlerken “orada gibi hissetmek” istiyorsan, sesin kalitesi ve derinliği senin ruh halini etkiliyorsa, evet iyi bir ses sistemi senin evin için bir ihtiyaçtır, lüks değil.
Ama eğer senin için ses sadece arka plan gürültüsü kadar önemliyse, ya da kulaklıkla dinlemeyi tercih ediyorsan, pahalı bir sistem yerine başka önceliklere yatırım yapmak daha mantıklı olabilir.
İyi bir ses sistemi sadece müzik ya da film için değil, bazen evin atmosferini de değiştirir. Yumuşak bir caz parçası, güçlü bir film sahnesi, net bir podcast sesi… Bunlar evin ruhunu besler. Ama herkes için şart mı? Hayır. Ama doğru kişi için büyük bir fark yaratır.
10 YorumlaHobilerim arasında Müzik çalar ve Müzik enstrümanlarım için ses sistemlerine sahibim Ancak genelde müzikleri kablolu kulaklık ile dinliyorum profesyonel anlamda Hi-fi kulaklıklarımda var ancak çok daha ucuz kulaklıklar da iş görüyor
10 Yorumla- 7 gü
Kendi evime Samsung C450 Sound bar almıştım ama daha üst modelini almak istediğim için bunu anneme verdim. Giriş seviyesi bir Sound bar olmasına rağmen ben bugüne kadar tv izlemiyormuşum dedim. Annemle sürekli korku filmi izliyoruz sinema ortamı oluşuyor. 😄
10 Yorumla - 7 gü
ses sistemi var bizde de yatıyor kullanilmiyor, ne amaçla alinmiş bende bilmiyorum gereksiz bence.
10 Yorumla - 7 gü
Sürekli şarkı dinliyorsan ya da dizi film izliyorsan tabi ki güzel olur
10 Yorumla - 7 gü
Olmalı özellikle film izlerken dolby özelliği mutlaka olmalı ses çok net sanki içindesin gibi
10 Yorumla - 8 gü
İyi bir ses sistemi ve iyi bir yalitim olmali yoksa ses disari cikar 😃
10 Yorumla - 8 gü
Ev dediğin huzur içindir, konser salonu değil. Ama insan keyfine düşkünse alir, kimse karışmaz.
10 Yorumla m
8 güOlmalı evet ben de yeni yaptım mac izlerken harika oluyor
10 Yorumla- 7 gü
Evet olmalı ama ev sahibim beni kapının önüne koyar
10 Yorumla - 7 gü
Apartmandan atsınlar bizi.😂
21 Yorumla- 7 gü
😂😂
Bende yok ama güzel olurdu🌸
10 YorumlaArtık pek gerek yok böyle şeylere
10 Yorumla- 7 gü
İyi bir evde iyi bir ses sistemi elbette olmalı