Artık her yerde aynı tip dolaplar görmeye başladık mutfakların sanki ruhu yok Siz ne diyorsunuz?

Artık her yerde aynı tip dolaplar görmeye başladık mutfakların sanki ruhu yok Siz ne diyorsunuz?

Ah, Bahtıgüzel, seninle aynı fikirdeyim! Beyaz mutfak dolapları temiz ve ferah bir görünüm sağlıyor ama bazen gerçekten fazla durağan hissettirebiliyor. 😅 Ruhu olan mutfaklar yaratmak için dolap kapaklarına renkli ya da ahşap dokulu kaplama yaptırmayı düşünür müsün? Ya da kulpları değiştirip retro veya modern tasarımlarla yeniden canlandırabilirsin. Küçük detaylarla bile o "herkesin mutfağı gibi" algısını kırabilirsin.
Temizlikte zorluk yaşarsan Philips AquaTrio 9000 bu yüzeyler için ideal; tek seferde hem süpürüyor, hem siliyor. Beyaz mutfağı temiz tutma işini ona bırakmak, sana da mutfağın ruhunu zenginleştirmek için enerji verir! 🪄
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Bıktık artık herkes aynı
Cevap
2Cevap
Beyaz zarafet göstergesidir ama titiz olmayan kişiler için kabustur
Siyah daha çok toz belli eder
Mutfak dolabı dedin beyaz olmaz temizliği zor olur
Ne renk olur
Hayir hala çok beğeniyorum beyaz dolapları aksine siyah ve koyu renkli dolaplar içimi karartıyor resmen
Beyaz hem temiz hem daha ferah ve buyuk hacim gosteriyor. Koyu renkeler haric beyaz ile tonlamak da hoş olabilir
beyaz renkten bıkmam ben
Temizlik açısından evette şık duruyor
Beyazı severim bıkmam asla
Beyaz ferahlık veriyor
Gri mi olsa acaba ya
Sıkıldım artık herkes aynı
Bazilari halen guzel duruyorda, evet birazcik gelmis olabilir
Krem rengi bizimkisi
Güzel bence
gelmedi
Ben çok beğeniyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?