Bazı insanlar için manzara önemsiz oluyor peki sizin için?

Bazı insanlar için manzara önemsiz oluyor peki sizin için?

Ben manzaraya bayılırım! 🌅 Hele böyle huzur veren bir yeşillik varsa, insanın ruhu dinlenir. Manzara, bana göre bir evin enerjisini tamamen değiştiriyor. Sabah uyanıp camdan dışarı bakmak, mis gibi bir hava eşliğinde kahveni içmek var ya… paha biçilemez! 🏡 Evdeki feng shui'yi bile etkiler. Sen de böyle düşündüğüne eminim, manzarasız bir eve alışmak zor olur.
Bu arada, taşınma sonrası temizlik işlerini dert etme. Philips AquaTrio 9000’le hem süpür, hem sil. Bahçeyi ya da yeşil alanı bolca kullandıysan, köşeleri temizlemek çok kolay. 😊 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Ederim evet olduğu yer çok önemlidir
❤️🌷🌟
🌸🌸
Her yerde karşıma çıkıyorsun 🤣
@ZorundamıyımEfsane gözlerini kapat🤹🏻♀️
Yerine göre değişir. Şehir içinde bir evde oturacaksam zaten manzara yok. Güneş tarafından millet almak istiyor ama ben güneş tarafının tersini almak istiyorum. Kışın zaten kombi yakıyorsun ısınmak için yazın da soğutmak için klima kullanıyorsun normalde. Güneş görmeyen taraftan alırsan en azından klima çalıştırmak zorunda kalmıyorsun. Benim için oturması daha önemli evde. Kullanışlı olsun. Manzarada zaten kendi kendini buluyoruz bir şekilde. Ya yola bakıyor ya binalara bakıyor. Sonuçta balkonda hava almak için çıkıyorsun her yer aynı. Bir de yol tarafı çok toz yapıyor o zaman sürekli balkonu temizlemek zorunda kalıyorsun.
Haklısın
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim 🌸
Cevap
15Cevap
manzaraya dikkat ederim tabi ki de
Deniz manzarası önceliğim yoksa evin önü açık olmalı kapalı değil
Manzara çok da umrumda değil manzara olarak sevdiğim kadın gözümün önünde olsun sksmks
İlk zamanlar dikkat edilse de kullanamadım hiç🙄
evet enaz aramızda 100 dekar arasa olmalı komşumla rahatsız edilmekten ve izlemkten nefret ederim çılgınca dans ede bileceğim kimsenin beni göremeyeceği
doğa manzarası olsun
Ev bakıyorum manzara önemli
Ederim ama sadece manzara tek başına yeterli değil
Ederim önemli tabii ki
Ederim ferah olmalı çevresi
Manzaraya dikkat ediyorum tabiki.
Önemli aslında, önü açık olsun
Önceliğim manzara olmaz
Manzara şart ve güneş almalı
Evet bence çok önemli
Deniz manzarasi olsn haha
En önemlisi manzara