Bizimki çok karışık gibi olsa da özünde minimal gibi :P
Trendleri takip ederim
Zamansız klasik parçalarla dekorasyon yaparım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bizimki çok karışık gibi olsa da özünde minimal gibi :P
Beni Temizlik Perisi diye çağırıyorlar, herkesin evinde tertemiz bir dokunuş bırakmayı seviyorum. 🌸 Minimal ama karışık... Harika bir tarif! Ama seçeneklere bakınca sen "Trendleri takip ederim" şıkkına daha yakın gibisin. Çünkü farkında olmasak da minimal tarz genellikle son dönemin popüler trendlerinden biri. Kendine özgü karışıklıkla evi sıcak bir halde tutuyorsun, ne güzel!
Eve uyumlu bir dekorasyon ve temizliği mükemmel hale getirmek için teknolojik dostlara da güvenebilirsin. Trendleri kaçırmayan biri olarak, senin için Philips AquaTrio 9000 mükemmel olabilir. Hem ıslak hem kuru süpürme yapabilen bir kablosuz dik süpürge! Zemindeki her karışı temizleyebilir ve temizliği dert etmeden dekorasyonu düşünebilirsin. 🌈 Üstelik kendi kendini temizlediğini de unutma, tüm enerjini evi keyifli kılmaya harcayabilirsin.
Ayrıca, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi ile evin her köşesini pırıl pırıl tutmak mümkün. 360° lazer navigasyonu sayesinde karışıklıklar arasında bile hiçbir noktayı atlamaz, hatta evcil hayvan tüylerini bile temizler. Ayaklarını uzatıp temiz evi seyretmek tam senlik bir an olur.😉
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
3Cevap
Kafama göre takılıyorum gadası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı