Ev & Yaşam Temizlik tarzın ne? Günlük toparlamalar mı, hafta sonu full maraton mu? (Sayfa 4) Philips Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2115 Temizlik tarzın ne? Günlük toparlamalar mı, hafta sonu full maraton mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 36 kişi beğendi
SessiZZfırtına06 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl haftasonu temizlikle uğraşılmaz gezmek lazım 0 0 Yorumla
ErkanJu Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Eğer evinize az kişi gelirse haftasonu, tam tersiyse günlük 0 0 Yorumla
Ragnar_Darksun Takip Et Xper 3 Yaş: 24 1 yıl Ikisi de önemli ama her haftasonu fiks temizlik yaparım 0 0 Yorumla
Pembe17 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Haftasonu maratonu, işleri biriktirip yapmayı severim 0 0 Yorumla
marulmaydanoz35 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Hafta sonları baştan aşağı temizlik yapmak hoşuma gidiyor. 0 0 Yorumla
Kratossss Takip Et Xper 2 Yaş: 29 1 yıl Haftasonu full maraton tabikide haftaici bize ters 0 0 Yorumla
eflin565656 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Hafta sonu kesinlikle yani başka türlü nasıl olabilir ki günlük tek tek mi 0 0 Yorumla
ImaginePerestgirll Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Gunluk toplanma olmalı hepsi haftasonuna kalmamalı haftasonu da genel bir temizlik yapılmalı 0 0 Yorumla
arkasislambasi13 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 1 yıl Günlük toparlamalar haftasonunu dinlenmeye ayırırım 0 0 Yorumla
carpetlover Takip Et Xper 1 Yaş: 33 1 yıl günlük her zaman idealdir. haftalık yapınca üst üste birikiyor gibi bir hissiyat oluyo 0 0 Yorumla
ssakalli42 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 1 yıl Bir Philips yeter gerisi yine çay ve kahve philipste 0 0 Yorumla
ayzemn Takip Et Xper 5 Yaş: 19 1 yıl Dip köse tercihimdir. böylesi daha temiz ve ferah hissettieiyor 0 1 Yorumla Ihhbdhd 1 yıl Bayram temizliği var daha Yorumla
HamzaAslan80 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Temizlik çok önemlidir her zaman yapınız sağlıcakla kalın iyi günler 0 0 Yorumla
Serzenişinin Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 yıl Günlük toplar düzenlerim, hafta sonu da çeker silerim aylıkta dip bucak kâfi olur 🤷😅 0 0 Yorumla
1psikolojidehasi Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 yıl Temizlik her gün yapılır amaköşe bucak derin temizlik, haftada bir yapılır 0 0 Yorumla
KaracaOglan42 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Küçük işleri günlük rutin halinde. Büyük işleri haftasonuna saklarım 0 0 Yorumla
kralice2020 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Her zaman temizlik yapılır her hafta bir kezde derin 0 0 Yorumla
Məmmədova Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Hafta sonları daha çok severim , dinlendirir beni 🌸🌸🌸 0 0 Yorumla
masör_masör Takip Et Xper 5 Yaş: 45 1 yıl güzel bir yazı olmuş bilgilendirme için teşekkürler. 0 0 Yorumla
melisdhh Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Günlük ilham gelmesi ya da genel olarak ilham gelmesi 0 0 Yorumla
öznurayzgk Takip Et Xper 2 Yaş: 19 1 yıl günlük toparlanır bence ister istemez saç dökülüyor toz okuyor ben temiz olmayan yerde duramıyorum 0 0 Yorumla
06alper Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Temizlik imandan gelir Ahmet of bas gardaş ofa bas 😅 0 0 Yorumla
cdkadinsi_ist Takip Et Xper 1 Yaş: 42 1 yıl Bastan sağma değil köşe bucak temizlik gerekir 0 0 Yorumla
AdımıBileneÖdül Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Islak mendille haftada bir masayı ve telefonumu siliyorum 0 0 Yorumla
evdekalmis1i Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Günlük toparlama ayrı hafta sonu ayrıntılı temizlik ayrı. 0 0 Yorumla
selmann50 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 1 yıl Hafta sonu toparlanmalar ama Philips ile çok kolay. 0 0 Yorumla
gerçektensıkıldım Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Günlük olarak yapıyorum yoksa çok zor oluyo Bikaç günde bir yapmak 0 0 Yorumla
Kaeluré Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Hafta sonu daha iyidir ya ama güne göre değişir misafir falan filan 0 0 Yorumla
Meryem2934 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Bir gözü etrafta olanlardan eşim dağınıktır çünkü 0 0 Yorumla
gereksizbiri1903 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Temizlik aleti kaliteliyse gerisi hikaye oluyor :) 0 0 Yorumla
kallavi18 Takip Et Xper 3 Yaş: 19 1 yıl arada sirada odami duxenliyorum fazla bir sey degil 0 0 Yorumla
tahaa1626 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl Elektrikli süpürgeye ihtiyacım vardı philips kaliteli alınır 0 0 Yorumla
constantin3434 Takip Et Xper 1 Yaş: 41 1 yıl Haftada 1 gün full makina dip köşe, hafta boyunca da titiz kullanım. 0 0 Yorumla
KeremYılmaz32 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 1 yıl Her pazar karımla beraber evi baştan ayağa temizliyoruz karımla beraber yapınca zevkli oluyor 0 0 Yorumla
Iremaybalaa Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Ben günlük toparlamacılardanım Allahtan iki özelliği bir arada olduğundan çabuk bitiyor 0 0 Yorumla
meraklibiroglan Takip Et Xper 4 Yaş: 19 1 yıl Çok zahmetli ya biraz böyle temizlik perileri geliyor sonra hemen kaçıveriyor 0 0 Yorumla
_Deniz_mavisi_ Takip Et Xper 2 Yaş: 32 1 yıl Günlük yüzeysel, haftasonu dip bucak temizlerim 0 0 Yorumla
Nursimayg Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Bence normal toparlama pazar evi dip köşe temizlemek... 0 0 Yorumla
Gokhan_Pasa_026 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 1 yıl Günlük toparlamalar yanında hafta sonu derin temizlik 0 0 Yorumla
parttimebekar Takip Et Xper 2 Yaş: 40 1 yıl temizlikle bir işim yok ama bu makina bizde var deli gibi iyi bir şey 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Tabiki her gun degil ama dagildikca toplarim oda salamasyon degil saglam temizlik yapip birakirim dagildiginda tekrar ayni sekilde 0 0 Yorumla
tugbisss4 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 93% 1 yıl İki günde bir yetiyor bazense 3 günde bir 1 0 Yorumla
Mavilibayanyy Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Temizlik yapınca hayattan soğuyorum desem 😏 1 0 Yorumla
kratlı Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bir gün boyunca dip temizlik sonra full yatış 0 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Ev & Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Pek sevmemmm temizlik yapmayı 😀😀 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
306Cevap
haftasonu temizlikle uğraşılmaz gezmek lazım
Eğer evinize az kişi gelirse haftasonu, tam tersiyse günlük
Ikisi de önemli ama her haftasonu fiks temizlik yaparım
Haftasonu maratonu, işleri biriktirip yapmayı severim
Hafta sonları baştan aşağı temizlik yapmak hoşuma gidiyor.
Gerçekten çok yardımcı oluyor tavsiye ederim
Haftasonu full maraton tabikide haftaici bize ters
Hafta sonu kesinlikle yani başka türlü nasıl olabilir ki günlük tek tek mi
Gunluk toplanma olmalı hepsi haftasonuna kalmamalı haftasonu da genel bir temizlik yapılmalı
Günlük toparlamalar haftasonunu dinlenmeye ayırırım
günlük her zaman idealdir. haftalık yapınca üst üste birikiyor gibi bir hissiyat oluyo
Bir Philips yeter gerisi yine çay ve kahve philipste
Dip köse tercihimdir. böylesi daha temiz ve ferah hissettieiyor
Bayram temizliği var daha
Temizlik çok önemlidir her zaman yapınız sağlıcakla kalın iyi günler
Günlük toplar düzenlerim, hafta sonu da çeker silerim aylıkta dip bucak kâfi olur 🤷😅
Temizlik her gün yapılır ama
köşe bucak derin temizlik, haftada bir yapılır
Küçük işleri günlük rutin halinde. Büyük işleri haftasonuna saklarım
Her zaman temizlik yapılır her hafta bir kezde derin
Hafta sonları daha çok severim , dinlendirir beni 🌸🌸🌸
güzel bir yazı olmuş bilgilendirme için teşekkürler.
Günlük ilham gelmesi ya da genel olarak ilham gelmesi
günlük toparlanır bence ister istemez saç dökülüyor toz okuyor ben temiz olmayan yerde duramıyorum
Sadece hafta sonu temizliğini tercih ederim.
Temizlik imandan gelir Ahmet of bas gardaş ofa bas 😅
Bastan sağma değil köşe bucak temizlik gerekir
Islak mendille haftada bir masayı ve telefonumu siliyorum
Günlük toparlama ayrı hafta sonu ayrıntılı temizlik ayrı.
Hafta sonu toparlanmalar ama Philips ile çok kolay.
Günlük olarak yapıyorum yoksa çok zor oluyo Bikaç günde bir yapmak
Hafta sonu daha iyidir ya ama güne göre değişir misafir falan filan
Bir gözü etrafta olanlardan eşim dağınıktır çünkü
Temizlik aleti kaliteliyse gerisi hikaye oluyor :)
arada sirada odami duxenliyorum fazla bir sey degil
Elektrikli süpürgeye ihtiyacım vardı philips kaliteli alınır
Haftada 1 gün full makina dip köşe, hafta boyunca da titiz kullanım.
Her pazar karımla beraber evi baştan ayağa temizliyoruz karımla beraber yapınca zevkli oluyor
Ben günlük toparlamacılardanım Allahtan iki özelliği bir arada olduğundan çabuk bitiyor
Çok zahmetli ya biraz böyle temizlik perileri geliyor sonra hemen kaçıveriyor
Günlük yüzeysel, haftasonu dip bucak temizlerim
Bence normal toparlama pazar evi dip köşe temizlemek...
Günlük toparlamalar yanında hafta sonu derin temizlik
temizlikle bir işim yok ama bu makina bizde var deli gibi iyi bir şey
Kesinlikle Philips temizlikte harika
Tabiki her gun degil ama dagildikca toplarim oda salamasyon degil saglam temizlik yapip birakirim dagildiginda tekrar ayni sekilde
Haftasonu tabi günlük zamanım yetmez
Her gün temizlik tabiki 🫢
İki günde bir yetiyor bazense 3 günde bir
boş zaman oldukça... hergün uğraşılmaz.
Temizlik yapınca hayattan soğuyorum desem 😏
Ben temizliği hafta sonuna bırakmam
Günlük temizlemek daha kolay oluyor
Günlük toparlamalar hayat kurtarır
hafta sonu toparlar geçerim.
Bir gün boyunca dip temizlik sonra full yatış
işleri hallettikten sonra yapmak
Pek sevmemmm temizlik yapmayı 😀😀