Ev & Yaşam Temizlik tarzın ne? Günlük toparlamalar mı, hafta sonu full maraton mu? (Sayfa 3) Philips Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2115 Temizlik tarzın ne? Günlük toparlamalar mı, hafta sonu full maraton mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 36 kişi beğendi
Dimescoollime Takip Et Xper 3 Yaş: 19 1 yıl Ben ikisini de yapıyorum ya hem günlük toparlıyorum süpürüyorum hemde hafta sonu güzelce heryeri temizliyorum 0 0 Yorumla
Dirtyone Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Kafama estiği zaman tamamını toparlama ge mümkün olduğunca uzun süre toplu kalmalarını sağlamak 0 0 Yorumla
Nurcanla Takip Et Xper 1 Yaş: 41 1 yıl Kendime daha çok vakit ayirmayi tercih ediyorum. Evi toparlamam için arkadaşımin arayıp sana gelicem demesi gerekir. 0 0 Yorumla
ankara2525 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl Yalnız yaşayan bir adam olarak böyle kolaylık sağlayan temizlik aletlerini seviyorum ya hayatımı kolaylaştırıyor 0 0 Yorumla
Adessaa Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl Her gün bana temizlik var hiç boş değilim aklım eser dip köşe yaparım esmez ortalığı toplarım. Deliririm gece temizlik yaparım 😂 0 0 Yorumla
Dursana Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Temizlik tarzım diye bir şey yok istediğim zaman ahahahahahah 1 0 Yorumla
ejilya Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 yıl Günlük toparlamalar yükü azaltır. O yüzden günlük toparlama benim tarzım. 1 0 Yorumla
yagmurrxv Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl gunlun toparlarim hafta sonlari buyuk temizlik olur evde 1 0 Yorumla
sudekeskinn Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Her gun derlerim toparlarim her pazartesi de dip köşe girerim. 1 2 Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 yıl Temizliği mi seviyon yoksa ev hanımı misin evde bolca vakit olduğundan dolayı mı yapiyosun Yorumla sudekeskinn 1 yıl Ev hanimiyim Yorumla
dangrswoman Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Her gün evimi temizlerim. Mutlaka yer süpürme silme toz alma olur. 1 0 Yorumla
berfin4234 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Temizlik iyidir be, arkadan da aç sezen Aksu'nun bak keyfine 1 0 Yorumla
Elatskn Takip Et Xper 1 Yaş: 31 1 yıl Harika temizlik konusunda iyi bir fikir olur diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
Esrademir01 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Kesinlike hafta sonu full maraton olmazsa olmasın akdhdmnd 1 0 Yorumla
Kiyayiyaa Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 yıl Haftada bir genelde. Ama 2 güne bir robot süpürgeyi çalıştırırım. 1 0 Yorumla
akreperkegi46 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Günlük toparlamalar hafta sonu yatıl sevgilim barsa eğlence 0 0 Yorumla
HappyWhip Takip Et Xper 1 Yaş: 35 1 yıl Temizlik işlerinden anlamıyorum ama artık temizlik daha kolay gözüküyor 0 0 Yorumla
Karisikliklar Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 yıl Hafta sonunu temizlikle harcama taraftari degilimdir 0 0 Yorumla
sananee3434 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Temizlik iyidir günlük yapılması lazım ve ben her gün yapiyom 0 0 Yorumla
Bulut6060 Takip Et Xper 1 Yaş: 43 1 yıl Belkide ince beline sarılırken biryandanda tagıtdıklarını toplamak 0 0 Yorumla
Aycılmeran Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Her gün toparlarım ama haftada bir gün detaylıca temizlik yaparım 0 0 Yorumla
berfno Takip Et Xper 1 Yaş: 31 1 yıl Ben eski usul seviyorum Vileda nin bile temiz yapmadığını düşünüyorum 0 0 Yorumla
Masal-0076 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl İş hayatımdan dolayı günlük toparlamalar yeterli oluyor 0 0 Yorumla
Çorumluspurting Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Bence hafta sonu sadece kendinle ilgilen herşeyi boş ver 0 0 Yorumla
berfin0734 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 1 yıl Haftasonu komple temizlik tabiki günlük zamanım yetmez 0 0 Yorumla
toffiler Takip Et Xper 4 Yaş: 35 1 yıl Bazen Günlük Bazen ise Temizlikçi Hanımefendi geliyor. 0 0 Yorumla
acikcasibilemedim Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Günlük toparlamadan sonra yapılan dip köse temizlik 0 0 Yorumla
UygarAgansoy Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 yıl Hıc temızlememek :) ılgılısı gelır yapar ne de olsa 0 0 Yorumla
canviee Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Her gün temizlerim evimi günlük temizlemek daha iyi 0 0 Yorumla
SiyahlarınGölgesinde Takip Et Xper 1 Yaş: 29 1 yıl Valla ben işten erken geldiğimde veyahut boşluğumda temizliyorum süpürüyorum evi 0 0 Yorumla
rynnhn Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Hergün toparladım gün içinde dağınık alanda yaşayamıyorm 0 0 Yorumla
Wolfyyy7 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Temizlik güzel şey yapınca insanın içi açılıyor ben her ikisini de yapmayı severim 0 0 Yorumla
Y-E-S-I-L Takip Et Xper 2 Yaş: 29 1 yıl Evde halı kullanmıyorum. Önce makineye çekiyorum sonra paspassss 0 0 Yorumla
yaryarenn Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl fena değil günlük kullanımda iyi gerçekten philips süpürge olarak 0 0 Yorumla
Şevoooxxx Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Günlük toplayınca birikimiyor cumartesi pazar da tatil dinleniyorumm 0 0 Yorumla
Serxxxkan Takip Et Xper 2 Yaş: 25 1 yıl 6000bin serisi kullanıyorum çok güzel ilerde 9000bin seriside alabilirim. 0 0 Yorumla
Abdeniz Takip Et Xper 5 Yaş: 19 1 yıl mutfağı toparla tozunu al sonra süpürge tuvalet banyo yer silme çamaşır katlama hooooo bitmiyo 0 0 Yorumla
Ramazan49 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 1 yıl Bu hayatta nefret ettiğim insanlar bir gün tahammül edebilir misin? 0 0 Yorumla
yogunnhisler Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Eser miktarda günlük toparlama ile hafta sonu yardırması :) 0 0 Yorumla
UmayLina97 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Günlük toz alma silme falan olursa bence ev o kadar kirlenmiyor 0 0 Yorumla
devranyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Haftalık. Haftada bir genel temizlik. Kendimde dahil 😁 0 0 Yorumla
Terapi321 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Hafta Sonu Detaylı Temizlik Hafta içi Günlük Toparlama 0 0 Yorumla
yuvak Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Üç günde bir toparlarım her yere sirkeyle ve çamaşır suyla yıkarım 0 0 Yorumla
Djjdjdfkdkdkf Takip Et Xper 2 Yaş: 25 1 yıl Hafta sonunu beklerim bi günde halletmek en iyisi 0 0 Yorumla
arasgeoklar Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 yıl Genelde temizlik yapmam. Ama yapacak olsaydım kısa bir süpürge işimi görürdü. 0 0 Yorumla
Birbilinmez07 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Hafta içi ev dağılır, hafta sonu full tempo temizlik 0 0 Yorumla
Uzgunymw Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Bence günlük temzilik düzrnli yapılırsa haftalık trmziliği çok kılaylaştırıyor 0 0 Yorumla
yokhesapkardesiim Takip Et Xper 1 Yaş: 33 1 yıl Hafta içi günlük hafta sonu daha detaylı ya da temizlik perileri gelince en detaylı 0 0 Yorumla
Nocturnex Takip Et Xper 3 Yaş: 31 1 yıl Her gün düzenli, haftada 1 de mutlaka detaylı temizlik şart 0 0 Yorumla
destek1 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl En kolay olanı robot süpürge duruma göre haftada bir dikey süpürge 0 0 Yorumla
notvirgin Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl bwn günlük temizlerim ama haftada bir gun de illa dip köşe temizlemeden rahat olmam 0 0 Yorumla
Alpiiii13 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 1 yıl Temizlik sadece hafta sonumu yapılmalı her daim temizlik şart 0 0 Yorumla
eysnn Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Günlük toparlamalar iyi bence haftasonu temizlige ayırmak saçma bir kültür 0 0 Yorumla
GececiEfeniz31 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl Tavsiye üzerine aldık süper ya çok kullanışlı 0 0 Yorumla
ball1ekmekk Takip Et Xper 2 Yaş: 21 1 yıl günlük toparlamalar tabikii ama bunun yanında ekstra hafta sonu da var 0 0 Yorumla
deniZ_roza Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Haftalık full maraton benimki şimdilik çocuksuz olduğum için ☺️ 0 0 Yorumla
hakaneken Takip Et Xper 1 Yaş: 32 1 yıl Her zaman zaman zaman bir dk sonra da bir dk önce bugün de çok güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
306Cevap
Ben ikisini de yapıyorum ya hem günlük toparlıyorum süpürüyorum hemde hafta sonu güzelce heryeri temizliyorum
Kafama estiği zaman tamamını toparlama ge mümkün olduğunca uzun süre toplu kalmalarını sağlamak
Kendime daha çok vakit ayirmayi tercih ediyorum. Evi toparlamam için arkadaşımin arayıp sana gelicem demesi gerekir.
Yalnız yaşayan bir adam olarak böyle kolaylık sağlayan temizlik aletlerini seviyorum ya hayatımı kolaylaştırıyor
Her gün bana temizlik var hiç boş değilim aklım eser dip köşe yaparım esmez ortalığı toplarım. Deliririm gece temizlik yaparım 😂
Temizlik tarzım diye bir şey yok istediğim zaman ahahahahahah
Günlük toparlamalar yükü azaltır. O yüzden günlük toparlama benim tarzım.
gunlun toparlarim hafta sonlari buyuk temizlik olur evde
Her gun derlerim toparlarim her pazartesi de dip köşe girerim.
Temizliği mi seviyon yoksa ev hanımı misin evde bolca vakit olduğundan dolayı mı yapiyosun
Ev hanimiyim
Her gün evimi temizlerim. Mutlaka yer süpürme silme toz alma olur.
Temizlik iyidir be, arkadan da aç sezen Aksu'nun bak keyfine
Harika temizlik konusunda iyi bir fikir olur diye düşünüyorum
Kesinlike hafta sonu full maraton olmazsa olmasın akdhdmnd
Haftada bir genelde. Ama 2 güne bir robot süpürgeyi çalıştırırım.
Günlük maraton stres atmak için detaylı temizlik
Günlük toparlama haftada 2 defa evi süpürme)
Günlük toparlamalar hafta sonu yatıl sevgilim barsa eğlence
Temizlik işlerinden anlamıyorum ama artık temizlik daha kolay gözüküyor
Hafta sonunu temizlikle harcama taraftari degilimdir
Temizlik iyidir günlük yapılması lazım ve ben her gün yapiyom
Belkide ince beline sarılırken biryandanda tagıtdıklarını toplamak
Her gün toparlarım ama haftada bir gün detaylıca temizlik yaparım
Ben eski usul seviyorum
Vileda nin bile temiz yapmadığını düşünüyorum
Günlük toparlama, detaylı temizliği eşim yapiyor
İş hayatımdan dolayı günlük toparlamalar yeterli oluyor
Bence hafta sonu sadece kendinle ilgilen herşeyi boş ver
Haftasonu komple temizlik tabiki günlük zamanım yetmez
Bazen Günlük Bazen ise Temizlikçi Hanımefendi geliyor.
Günlük toparlamadan sonra yapılan dip köse temizlik
Hıc temızlememek :) ılgılısı gelır yapar ne de olsa
Her gün temizlerim evimi günlük temizlemek daha iyi
Valla ben işten erken geldiğimde veyahut boşluğumda temizliyorum süpürüyorum evi
Hergün toparladım gün içinde dağınık alanda yaşayamıyorm
Temizlik güzel şey yapınca insanın içi açılıyor ben her ikisini de yapmayı severim
Evde halı kullanmıyorum. Önce makineye çekiyorum sonra paspassss
fena değil günlük kullanımda iyi gerçekten philips süpürge olarak
Günlük toplayınca birikimiyor cumartesi pazar da tatil dinleniyorumm
6000bin serisi kullanıyorum çok güzel ilerde 9000bin seriside alabilirim.
mutfağı toparla tozunu al sonra süpürge tuvalet banyo yer silme çamaşır katlama hooooo bitmiyo
Bu hayatta nefret ettiğim insanlar bir gün tahammül edebilir misin?
Eser miktarda günlük toparlama ile hafta sonu yardırması :)
Günlük toz alma silme falan olursa bence ev o kadar kirlenmiyor
Haftalık. Haftada bir genel temizlik. Kendimde dahil 😁
Hafta Sonu Detaylı Temizlik Hafta içi Günlük Toparlama
Üç günde bir toparlarım her yere sirkeyle ve çamaşır suyla yıkarım
Hafta sonunu beklerim bi günde halletmek en iyisi
Genelde temizlik yapmam. Ama yapacak olsaydım kısa bir süpürge işimi görürdü.
Hafta içi ev dağılır, hafta sonu full tempo temizlik
Bence günlük temzilik düzrnli yapılırsa haftalık trmziliği çok kılaylaştırıyor
Hafta içi günlük hafta sonu daha detaylı ya da temizlik perileri gelince en detaylı
Her gün düzenli, haftada 1 de mutlaka detaylı temizlik şart
En kolay olanı robot süpürge duruma göre haftada bir dikey süpürge
bwn günlük temizlerim ama haftada bir gun de illa dip köşe temizlemeden rahat olmam
Her ikisinide yapıyorum temizligi seviyorum
Temizlik sadece hafta sonumu yapılmalı her daim temizlik şart
Günlük toparlamalar iyi bence haftasonu temizlige ayırmak saçma bir kültür
Tavsiye üzerine aldık süper ya çok kullanışlı
günlük toparlamalar tabikii ama bunun yanında ekstra hafta sonu da var
Haftalık full maraton benimki şimdilik çocuksuz olduğum için ☺️
Her zaman zaman zaman bir dk sonra da bir dk önce bugün de çok güzel