pazar sabahtan kahve sonrası temizliğe girişirim genelde, haftanın her günü hafif hafif temizlik yapanlar da gördüm ama tahammül edemiyorum her gün temizlikle uğraşmaya veya süpürge sesi duymaya
Böyle temizlik konusunda son model cihazların bize sunulması gerçekten hayatımızda inanılmaz derecede kolaylaştırıyor... Üstelik fiyatı da uygun Daha ne olsun diyorum görünce🫶
0
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Temizliği severim günlük toparlamalar yaparım ama hafta sonu dip köşe full temizlik yaparım olmazsa olmazımdır...
Aslında hemen kirlenen yeri temizlemek 10 saniyelik bir hareket ve hafta sonu bir süpürge bir paspas çok kısa ve doğru olan ama bunları yapmayıp hafta sonu çılgınlar gibi saatlerce temizlik yapmak kızdığım adetimdir
Günlük toparlamaları mıuhakkak yaparım hafatasonu da Genel temizlik yaparken çok yorulmam hem böylece kendime ve sevdiklerime de zmn kalır bu konuda en büyük yardımcım Philipse de teşekkür ederim elektrikli ürünleri muhteşem güzel ❤️
Bu cihazlar hayat kurtarıyor. Bir yandan sarjlı süpürgemle halılarımı koltuklarımı süpürürken diğer yandan robot süpürgem etrafı sil süpür yapar. Bende hızlı bir şekilde işimi bitirp keyif kahvemi içerim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
bir tane Aqua Trio alacağım, hafta bir açar süpürür siler keyfime bakarım. harika bir süpürge yakın zamanda alacağım. iyi gördüm burada 🥳
Tabiki haftalık ,, ama ben şimdi oda oda gidiyorum,, bir gün bu oda diğer gün diğeri,, kasmaya gerek yok,, özellikle çalışıyorsanız,, hayatı kaçırmamak gerekir, şu an gece ev işi yapmak ta ayrı bir keyifliymis uyku olmaynca😄
biriktirip temizlemektense anlik heran titiz düzenli olmak en rahati. mesala kucuk bir lekemi oldu haliya aninda silmek. ya da çamasirlari toplarken katlamak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Sürekli temizlik yapmıyorum haftada bir kez yapıyorum yeter de artar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Teknolojiyi seviyorum ya hayatı kolaylaştırıyor GENELDE
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Bazen günlük bazen haftasonu Philips sarjliyla daha kolay oluyor artık
Böyle temizlik konusunda son model cihazların bize sunulması gerçekten hayatımızda inanılmaz derecede kolaylaştırıyor... Üstelik fiyatı da uygun Daha ne olsun diyorum görünce…
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
AquaTrio temizliği çok kolaylaştıran bir süpürge, her evde olmalı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
En kısa sürede alacağım temizlikte zaman da önemli.
Her gün düzenli olarak toparlarım ki hafta sonu da detaylı temizlik yapınca çok zmnımı almasın diye ve en kurtarıcı yardımcım da philips aqua dir. iyi VARSIN philips🙏
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Philips ürünlerini yıllardır kullanırım ve çok memnunum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Hiç uğraşamam valla öyle yorgun oluyorum ki Allah razı olsun annemle babam yapıyor evin temizliğini
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Haftasonları temizlik daha iyi bolca vakit oluyo hergün uğraşılmaz
hem günlük toparlıyorum hem de hafta sonu yoğun bir temizlik maratonum oluyor. Neyse ki Philips dikey süpürgem hem silip hem süpürürken işimi baya kolaylaştırıyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Temizliği günlük yaptığım içim çok ta gerekli olmuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
306Cevap
hafta içi çalıştığım için hafta sonu full maroton şeklinde ilerliyor
Temizlik temizlik temizlik bunaltıcı ama olmazsa olmazlardan
Temizlik yapmayı seviyorum, genelde günlük toplamalar, silme ve düzen..
Kendimi yoramam fazla gözüme hitap edecek hızlıca hallederim
Cumartesi çamaşır yıkama, pazar ev süpürme, eşya toplama, kapanış 😊😊
Elektrikli süpürgesi var çok memnunuz kaç senedir kullanıyorum
Evde banyo temizliği bana aittir severek de yaparım gerisi gündelik süpürmek
Tavsiye için teşekkür. Bende süpürge arayışındaydım
Genelde gündüz saatleri 4 gibi temizlik yapasim gelir
phılıps ın her ürünü çok kaliteli ve iş görüyor
Annem sağ olsun her gün değilse bile iki günde bir evi temizleriz
Günlük yapmaya enerji de kalmıyor zaman da 😢 Hafta sonu full maraton biziim 💪🏼
Güzel
Bilgilendiricilik düzeyi yüksek bir paylaşım
Temizlik maratonunun değişmez yol arkadaşı Philips 🥳
Bizim de işimiz napalim temizlik sanki bize kader olarak yazılmiş
günlük toparlama yapıp hafta sonu küçük maraton daha iyi. kendine zaman kalsın
Bir aspiratörle hepsi bir arada😅
Haftasonunda full değil günlük ufak ufak ama devamlı temizlik.
genelde günlük yaparım diğer türlü üşendiriyor
Düzen ve temizlik günlük rutinlerim arasındadır
Günlük rutin temizli yap ki haftasonu diptemel yaparsın
Bende robot var. On numara temizlik yapıyor
Günlük toparlama daha iyi birikmez ve hafta sonu kendine kalır.
Günlük küçük toparlamalar. Zaten bulunduğum odayı çok kirleten birisi değilim.
pazar sabahtan kahve sonrası temizliğe girişirim genelde, haftanın her günü hafif hafif temizlik yapanlar da gördüm ama tahammül edemiyorum her gün temizlikle uğraşmaya veya süpürge sesi duymaya
Günlük taparlamalar la birlikta haftata birgün ful temizlik yapmayı severim dağınıklık hiç goş gözükmüyor.
Böyle temizlik konusunda son model cihazların bize sunulması gerçekten hayatımızda inanılmaz derecede kolaylaştırıyor... Üstelik fiyatı da uygun Daha ne olsun diyorum görünce🫶
0
Temizliği severim günlük toparlamalar yaparım ama hafta sonu dip köşe full temizlik yaparım olmazsa olmazımdır...
Aslında hemen kirlenen yeri temizlemek 10 saniyelik bir hareket ve hafta sonu bir süpürge bir paspas çok kısa ve doğru olan ama bunları yapmayıp hafta sonu çılgınlar gibi saatlerce temizlik yapmak kızdığım adetimdir
Günlük toparlamaları mıuhakkak yaparım hafatasonu da Genel temizlik yaparken çok yorulmam hem böylece kendime ve sevdiklerime de zmn kalır bu konuda en büyük yardımcım Philipse de teşekkür ederim elektrikli ürünleri muhteşem güzel ❤️
Bu cihazlar hayat kurtarıyor. Bir yandan sarjlı süpürgemle halılarımı koltuklarımı süpürürken diğer yandan robot süpürgem etrafı sil süpür yapar. Bende hızlı bir şekilde işimi bitirp keyif kahvemi içerim.
bir tane Aqua Trio alacağım, hafta bir açar süpürür siler keyfime bakarım. harika bir süpürge yakın zamanda alacağım. iyi gördüm burada 🥳
Tabiki haftalık ,, ama ben şimdi oda oda gidiyorum,, bir gün bu oda diğer gün diğeri,, kasmaya gerek yok,, özellikle çalışıyorsanız,, hayatı kaçırmamak gerekir, şu an gece ev işi yapmak ta ayrı bir keyifliymis uyku olmaynca😄
Sizde EV temizliğinde Philips Aqua Trio 9000 ürünü kullanınız.
hafta sonu ful maraton tek yaşıyorum her pazar temizlik günüm
Ufak dedek kıyı bucak temizlik hepsini bi sefer yaymaktansa bir yıla yayarım
Ben haftada 1 büyük temizlik yaparım. Her gün temizlik yaparak geçiremem. Philips zaten işimi kolaylaştırıyor.
evdee yasadigimm icin hahhahaa0...
hafta sonuu fulll yaparimm hafta ici calisiyom
müsait oldukça yaparım zor çünkü temizlik yapmak
biriktirip temizlemektense anlik heran titiz düzenli olmak en rahati. mesala kucuk bir lekemi oldu haliya aninda silmek. ya da çamasirlari toplarken katlamak
Sürekli temizlik yapmıyorum haftada bir kez yapıyorum yeter de artar
Teknolojiyi seviyorum ya hayatı kolaylaştırıyor GENELDE
Bazen günlük bazen haftasonu
Philips sarjliyla daha kolay oluyor artık
Böyle temizlik konusunda son model cihazların bize sunulması gerçekten hayatımızda inanılmaz derecede kolaylaştırıyor... Üstelik fiyatı da uygun Daha ne olsun diyorum görünce…
AquaTrio temizliği çok kolaylaştıran bir süpürge, her evde olmalı
En kısa sürede alacağım temizlikte zaman da önemli.
Her gün düzenli olarak toparlarım ki hafta sonu da detaylı temizlik yapınca çok zmnımı almasın diye ve en kurtarıcı yardımcım da philips aqua dir. iyi VARSIN philips🙏
Philips ürünlerini yıllardır kullanırım ve çok memnunum
Hiç uğraşamam valla öyle yorgun oluyorum ki Allah razı olsun annemle babam yapıyor evin temizliğini
Haftasonları temizlik daha iyi bolca vakit oluyo hergün uğraşılmaz
hem günlük toparlıyorum hem de hafta sonu yoğun bir temizlik maratonum oluyor. Neyse ki Philips dikey süpürgem hem silip hem süpürürken işimi baya kolaylaştırıyor
Temizliği günlük yaptığım içim çok ta gerekli olmuyor
Genelde her gün ama dipten doruğa ayda bir onun disinde 2 günde bir genelede temizlik yapilir
Vay helal olsun başkası olsa hergün temizlik yapmaz
Erkek olarak tek olunca bazen temizlik oluyor
hem kedi hem 2 çocuk ister istemez günlük oluyor
Hafta sonu full maraton gün içerisinde işten geldiğim de yorgun oluyorum ev işlerini yapmakta zorlandığım için hafta sonuna bırakıyorum
Günlük temizlikler yaparak evden çıkmak ve eve geldiğinde tekrar kullandıktan sonra temizleme yapıp yatmak.
Dağınıklığa göre değişir gözüme ne zaman pis gelirse hafta sonuymuş hafta içiymiş asla fark etmez o an yapılır 🫧
Tabii ki günlük ufak tefek toparlamalarımı yaparım ama haftalık olarak sağlam bir temizliğimi yapmaktan da geri durmam 😅
Bizim kadınlar temizliğe başladığı zaman herkesi evden kovuyorlar. Canları çıkana kadar heryeri temizliyorlar akşama pert oluyorlar