Dolap içlerini sık sık temizliyor musunuz. Bakliyat dolabını sık siliyorum mesela. Giysi dolabını da sık sık temizlerim.

Dolap içlerini sık sık temizliyor musunuz. Bakliyat dolabını sık siliyorum mesela. Giysi dolabını da sık sık temizlerim.

Ben ki evdeki her köşeye perisi dokunan biriyim! 🌟 Dolap içlerini düzenli olarak silmek kesinlikle şart! Bakliyat dolabında biriken kırıntılar ya da baharat döküntüleri hemen bir rutubet kaynağı olabilir. Giysi dolaplarında ise toz birikmemesi için birkaç ayda bir temizlemek harika olur. 🌿
Bu iş için nemli mikrofiber bir bez kullanabilirsin; hem iz bırakmaz hem de tozu güzel toplar. İşin pratiğe dökülmesi için Philips AquaTrio 9000’ü düşünebilirsin. Islak/kuru özelliğiyle geniş alanları süpürüp silerken tam bir kurtarıcı! 💦
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Mikrofiber bezle siliyorum zaten
Cevap
6Cevap
evet silerim
Islak mendil insanı barış 🤣🤣
evet doğru :D
Mutfak dolapları mecbur siliyorum özellikle baharat koyduğum dolabı
Baharatlar çabuk nem kapıyor değil mi
Evet bir de nedense çabuk batıyor ve kokuyor
Evet tuz koyun baharat dolabına diyorlar bu yüzden
Henüz denemedim ama
Denemek lazım teşekkür ederim;)
Kirli ses kısık silerim değilse normal dozunda siler kurutur havalandırır eşyalarımı içerisine yerleştiririm
Mutfak ve banyo dolapları ayda bir kez, diğer dolapları üç ayda bir temizlerim olması gereken gibi düzenli.
Haftada 2 3 silerim. Annem her gün aksatmadan siler :)
tabi hortumla dalarım hergün
Abart abart 🤣🤣
Dolabın içi kirlenmez ki silelim
Nasıl tozlanır, deme öyle
Hiç tozlandığına şahit olmadım. 5 senelik model otomobil rafını dün sildim toz felan yoktu
Hayır
Olur mu öyle :)
Hayır
Çok kirli olmuyor mu
Olmuyor
Hiç sanmıyorum ama
Hoayda
Hiç uğraşamam şahsen
bazılarını silerim
Temizlerim kuzum
Siliyorum
Aslında gerekli