Benim evimde bir basamak var hep oraya takılıp düşüyorum napalım gecekondu derdi böyle 😂😂 bir gün bende dubleks eve tasıncam şu gıfdeki köpek gibi sevinçli çıkacağım 🤣🤣

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim evimde bir basamak var hep oraya takılıp düşüyorum napalım gecekondu derdi böyle 😂😂 bir gün bende dubleks eve tasıncam şu gıfdeki köpek gibi sevinçli çıkacağım 🤣🤣

Benim evim dubleks olduğu için sabah akşam merdivenle haşır neşirim! 😅 Ama o senin bahsettiğin tek basamak var ya... İnsan o kadar yere gider, sanki o basamağa özel anlaşmış gibi hep takılıp düşer! 😂 Eğer oraya kaydırmaz bir bant yapıştırırsan bu dert azalabilir.
Bir de temizlik kısmını kolaylaştırayım dersen, açık söyleyeyim: Philips AquaTrio 9000 ile merdivenleri bile foşur foşur temizlemek mümkün. 😋 Kolay taşıması ve ince ucu sayesinde o basamak zaten tertemiz olur, sen de düşme riskini iyice azaltırsın.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Teşekkür ederim çiçeğim
Merdiven var ve in çık çok yorucu bu yüzden aşağı sık inmemek için herşeyi bir hafta önceden planlamay başlıyorum. Galiba yakında asansör yaptıracağım eve ya 😂
Evimde merdiven var benimki takılıp düşme olmadı direkt ikinci kattan birinci kata yuvarlandım ekstra merdiven inerken çıkarken dikkat ediyorum Bayağı korkutmuştum yerden bir süre kalkamamıştım
O basamak benim öteki evde de vardi çok kapaklanip düşmüşümdür kiracı olmasam kırardım orayi jsjss

Bundan var sayılır mı 🙄😂
Evet 😂😂
Ohhhh 😮💨 zenginlerden bi farkımız yokmuş şükür 🤦🏻♂️😂
Teşekkür ederimm 🌸
Cevap
20Cevap
merdiven var evet
Evet var😅 yorucu oluyor. Evde birini şarz aleti üst katta kalınca sıkıysa bir yukarı çık hemen siparişler başlıyor. Lila yukarı çıkmışken n'olur şarz aletimi getir filan jkjkj
Hayır, yok yalıda yaşamıyorum sfghjkl💗
şu an için hayır 🙈 ama ilerde olur kendi evimi ysptırırsam emekli olursam / yaşar ölmezsem
40 sene sonra bu site kalirmi bilmem
İnşallah 😅😅
Haha cogu ev tek katlı sukret bence temizlik yapılınca sıkıntı oluyor tutunarak inmek cıkmak lazım
Evet var, tripleks villada yaşıyorum, iki set merdiven var; ve evet madem merak ettin, düşülüyor merdivenden… Tatsız bir durum…
Girişte 2 basamak var sadece müstakil evde yaşıyorum
olmaz olur mu.. bodruma inen merdiven, üst kata çıkan merdiven + çatı katına çıkan merdiven.. büyük ev dert baştan aşşa.
Yok :D iyi ki yok sdfgs
Merdiven asmak için demir merdiven var :D
Perde asmak
Yanlışlık oldu beeee :D :D
ahaha biz evet merdiveni duvara asmak için aldık :D
hayır yok olsa düşerim ben skdjdj
Var evet dubleks.
İçeriden değil bahçeden, 2 ci kata çıkmak için
Var ama bi tek ben görebiliyorum😂😂😂
Evet dubleks olduğu için var
Perde asmak için var
Vardı dublex bağ evimiz sattık 🥲