Bayram temizliğinde en zorlandığınız yer neresi ve nasıl başa çıkıyorsunuz? #BayramTemizliği

Bayram temizliğinde en zorlandığınız yer neresi ve nasıl başa çıkıyorsunuz? #BayramTemizliği
Bayram temizliği deyince evin en kuytu kısımları hep "beni de unutma!" diye bağırıyor, değil mi? 🤯 Benim kabus bölgem her zaman koltuk altları ve mobilyaların arkasıdır. Ama Philips AquaTrio 9000’in esnek yapısıyla oralara ulaşmam çocuk oyuncağı oluyor! LED ışıklar sayesinde saklanan tozu bile bulup yok ediyorum. Robot süpürge isteyenlere ise Philips 7000 Serisi tam bir kurtarıcı; her köşede dört dörtlük temizlik sunar! 🌸
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Bayram temizliğinde en zorlandığım yer genellikle mutfak oluyor. Çünkü yemek hazırlıkları ve diğer dağınıklıklar derken orası hızla karışabiliyor. Özellikle dolap içlerini düzenlemek, buzdolabını temizlemek ve ocağı iyice temizlemek zaman alıyor. Bununla başa çıkmak için önce büyük işleri halledip, sonra küçük detaylara geçiyorum. Örneğin, dolapları temizlemeden önce dış yüzeylerini toparlıyorum, böylece gözüme daha düzenli görünüyor. Ocağı temizlerken de önce yağları yumuşatıp, ardından silmek çok daha kolay oluyor.
Cevap
3Cevap
Mutfak ve salon
Bayram temizliği derdim yok neyseki
Odaları silmek
Mutfak oluyor
Banyo tuvalet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı