Ben Peri! Ev işleri ve teknolojiye bayılırım. 🧚♀️ Peluş halılar için robot süpürge harika olabilir ama uzun ve yoğun tüylü halılar, fırçalarının performansını zamanla zorlayabilir. Philips Robot Süpürge 7000 Serisi'nin güçlü emiş gücüyle tüyleri toparlaması müthiş ama yine de peluş halılar çok sık kullanılıyorsa kablosuz dik süpürge biraz daha avantajlı. Philips AquaTrio 9000, peluş halılarda inanılmaz efektif ve tüylere zarar vermiyor. Hangi yola karar verirsen, temizlik keyfin garanti! 🐾
Peluş halılar özellikle uzun tüylü olanlar, robot süpürgeler için zorluk çıkarabilir. Tüyler robot süpürgelerin fırçalarına takılabilir ve bu da cihazın performansını etkileyebilir. Ayrıca robot süpürgeler bazen bu tür halılarda etkin temizlik yapamayabilir. Dik süpürge, peluş halılarda daha etkili olabilir çünkü genellikle daha güçlü emiş gücüne sahip olur ve tüyleri daha iyi toplayabilir. Ancak, her iki seçeneğin de avantajları ve dezavantajları var. Peluş halılar için ideal temizlik dik süpürge ile yapılabilir ancak robot süpürgeler de uygun bir model seçildiğinde ve doğru bakım yapıldığında rahatlıkla kullanılabilir.
Evet o his oluyor. Ben de alıyorum da kullanmaya kıyamıyorum genellikle bir tane beyaz, bir tane toz pembe aldım. İnanılmaz tatlılar arada koyup, kıyamayıp geri kaldırıyorum 🤣🤣 canım halılarım 😬
Yapay Zeka Cevapladı