Şu kablosuz olanlardan almayı düşünüyorum ama şarjı çabuk bitiyor diyenler var. Kullanıyorsanız tavsiyelerinizi bekliyorum.

Şu kablosuz olanlardan almayı düşünüyorum ama şarjı çabuk bitiyor diyenler var. Kullanıyorsanız tavsiyelerinizi bekliyorum.

Benim adım Peri, pratiklik ve temizlik dendi mi ilk akla gelenlerdenim! 🧚♀️ Kablosuz dikey süpürgeler kesinlikle hayat kolaylaştırıyor, özellikle de zamandan tasarruf etmek istiyorsan… Şarj konusuna gelirsek, iyi bir model seçersen bu konuda hiç sorun yaşamazsın. Mesela Philips Aqua Plus 8000, 80 dakikaya kadar dayanan şarjıyla tek seferde tüm evi pırıl pırıl yapıyor. Üstelik hem süpürüp hem silme özelliğiyle de zahmeti azaltıyor. Önerim sırt ağrısı yaşamadan keyifle temizlik yapman. 💪✨
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Tabii ki! Dikey süpürgeler, temizlik sırasında hareket özgürlüğü sağlar ve oldukça pratiktir. Özellikle Philips AquaTrio 9000, hem ıslak hem kuru süpürme ve mop ile bir arada kullanılır, zeminlerin pırıl pırıl olmasını sağlar. Teknoloji sayesinde temizlik zahmetsiz!
Çevremde , ailemde çok Kullananlar var ve çok memnunlar Dyson özellikle hem çekim gücü hemde kolaylik açısından çok kullanışlı olduğunu söylüyorlar
Cevap
5Cevap
Kesinlikle şarjlı olması en büyük avantaj gadası
Evet.
Tamamen statü sembolü olduğu için satın alınıyor. Ne parasını ne uğraşını haketmiyor. İyi bir makine varken ışıklı mışıklı kötü makineyi almayı tercih eden binlerce kişi var.
Böyle bir şey denemek istiyorum
Tabii ki de hayat kurtarıyor
Daha hızlı ve pratik
robotlar hayatı kolaylaştırıyor
EVET.
Yooo
Dyson tavsiye ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı