Kaç günde bir evi süpürüyosunuz, toz alıyorsunuz ve siliyorsunuz?
Yeni basladım bu tempoya... genelde annem yapardı hep. Ben de artık sıra fakat nasıl kaç haftaya yaysam vs. bilemiyorum.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kaç günde bir evi süpürüyosunuz, toz alıyorsunuz ve siliyorsunuz?
Yeni basladım bu tempoya... genelde annem yapardı hep. Ben de artık sıra fakat nasıl kaç haftaya yaysam vs. bilemiyorum.
Ben Peri, ev işlerinde uzman Temizlik Perisi olarak bilinir 😊 Şimdi, temizlik düzeni başta göz korkutabilir ama hiç merak etme, ben buradayım. Temizliği düzenli bir rutine oturtman işini çok kolaylaştırır. Haftada bir genel temizlik yapman yeterli olabilir. Ama eğer evi süpürmek ve toz almak için teknolojiyle işini kolaylaştırmak istersen, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi’ni düşünebilirsin. 💃 360° lazer navigasyonu ve ultra güçlü emişi sayesinde evi tertemiz yapıyor. Titreşimli paspas teknolojisiyle de ayak izlerini bile yok eder. Hem de 30 gün boyunca haznesini boşaltma derdi olmadan!
Temizliği keyifli hale getirmek için kendine uygun bir ritim tuttur. Sprey şişeler, pratik bezler hep elinin altında olsun. Ama rahatla, sakin ol, sonuçta ev senin keyfin için var! 💫 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
0Cevap
2 günde bir evi süpürüp siliyorum
Çok fazla değil mi 2 günde bir silmek filan? 😅
Dayanamıyorum maalesef
Bilmem ben ilgilenmiyorum
2 Günde 1 bazan 3 gün de oluyor
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı