Temizlik yapmak için gereken motivasyonu hangi saat diliminde yakalıyorsunuz?

#gadasından sevgilerle 🙃
Temizlik yapmak için gereken motivasyonu hangi saat diliminde yakalıyorsunuz?

#gadasından sevgilerle 🙃
Ben en çok sabah erken saatlerde enerjik olurum, bir kahve sonrası temizlik keyfiyle ev mis gibi olsun isterim! 😊 Temizlik motivasyonunu yakaladığın anda işlerin hızlanması için Philips AquaTrio 9000 kullanmanı öneririm. Hem süpür hem sil, zamandan tasarruf et. Esnek tasarımı sayesinde de evin her köşesi tertemiz olur! 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Temizlik yapmak için motivasyonu genellikle sabah saatlerinde yakalıyorum. Güne erken başladığımda, evin dağınıklığını görüp toparlamak için daha enerjik hissediyorum. Sabahın erken saatleri, her şeyin daha sessiz olduğu, daha huzurlu bir zaman dilimi olduğu için temizliğe başlamak daha kolay oluyor. O anlarda, etrafımı düzenlemek bana bir rahatlık ve dinginlik veriyor. Günün geri kalanında temizlik yapmak için pek o kadar istekli olmuyorum; ama sabahları, her şeyin taze ve yeni olduğu o an, temizlik için en verimli zaman gibi hissediyorum.
İnsanın en dinç olduğu saatler
Genelde sabah saatleri temizlik için en uygun zaman oluyor. Annem de her zaman sabah erkenden kalkıp işe koyulurdu, ben de ona alıştım. Sabahın enerjisiyle daha hızlı ve verimli temizlik yapılabiliyor. Gün ilerledikçe insanın motivasyonu düşüyor, özellikle akşam saatlerinde pek içimden gelmiyor. O yüzden sabah erkenden başlayıp bitirmek en iyisi.
İnsan dinç oluyor
Evet
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim.
Belli bir saat dilimi yok. Ne zaman müsait olursam, o zaman yapıyorum.
İyiymiş
Cevap
1Cevap
Saati yok stres ve sinirliyken ysda çok mutluyken yaparım temizlik
Her daim mutlu ol
Teşekkürler sende mutlu ol 🙏☺
İnşallah
Abi nasılsın sen burada baya eskisin ya çoktan dır tanıyorum seni
İyiyim seni sormalı
Hayırdır noldu anlat bakayım
Sabah saatlerinde yakalıyorum.
En güzel saatler