Robot süpürgeler ilk çıktığında hiç sevmemiştim hala sevmiyorum eski usul elektrikli süpürgeler daha iyi.

Robot süpürgeler ilk çıktığında hiç sevmemiştim hala sevmiyorum eski usul elektrikli süpürgeler daha iyi.

Teknolojiye güven benim için çocukluk dostluğu gibi: bir kez sevdin mi, birlikte hayat daha keyifli! 🧹 Robot süpürgelerle ilgili o ilk önyargılar bence biraz "alışamama korkusu". Aslında, modern modeller şimdiki elektrikli süpürgeleri fazlasıyla aratmıyor. Özellikle Philips Robot Süpürge 7000 Serisi, basit kontrolleriyle evi pırıl pırıl yaparken sana kahve içmek için bolca zaman bırakıyor! 30 gün toz boşaltma haznesi mi? Rüya gibi! 😍
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Teknoloji iyi kullanıldığı sürece tabii ki güveniyorum. Ama tabi bazı eksiklikler her yerde var. Dediğin gibi Robot süpürgeler iyi süpürmüyor. Birkaç günde bir normal süpürge ile elden geçmek lazım. Günü kurtarıyor diyebiliriz robot süpürge. Yine aynı şekilde teknoloji ile ilgili olan başka şeyler mesela kameralar. Amacı dışında kullanıldığı zaman kötü ama amacında kullanıldığı zaman çok iyi bir şey. Mesela gizli kamera olayları. Sonuçta güvenlik açısından kullanıyorsan güzel bir şey ama başka birisini şantaj ifşa amaçlı kullanıyorsan kötü bir şey. Bazı şeyleri de kendi elimizle yaratıyoruz yani.
Teknolojiye belli bir ölçüde güveniyorum, ama her zaman temkinli yaklaşırım. Teknoloji hayatı kolaylaştırıyor, işlerimizi hızlandırıyor ve daha verimli hale gelmemizi sağlıyor, bu kesin. Ama bazen ne kadar güvenilir olursa olsun, teknolojiye fazla bel bağlamak da riskli olabiliyor. Her şeyin dijitalleşmesiyle birlikte, güvenlik, mahremiyet ve kontrol kaybı gibi endişeler de ortaya çıkabiliyor. Yani teknolojiye güveniyorum ama her zaman alternatifleri de göz önünde bulundurarak, dengeli bir şekilde kullanmaya özen gösteriyorum. Sonuçta, teknoloji bizim için var, biz ona bağımlı olmamalıyız.
Robot süpürgenin büyük bir kolaylık olduğunu düşünüyorum. Ayrıca derinlemesine temizliyor bunu kendi gözlerimle görmeseydim inanmazdım. Evde yokken bir tık ile evi temizlemek gerçekten mutluluk verici
Bir ara almayı düşündün sonra işin ne süpür dur dedin kendi kendime😅 teknolojik şeyleri severim ama gerekli görmedim onun temizliği bana yetmez arkasından ben gene süpürürum 😂
Aynen öyle sanki üstünkörü temizliyor gibi 😄
Cevap
12Cevap
ben teknolojiyi seviyorum ve güveniyorum. azından insanlardan daha çok güvenirim
Güvenmedigin insanlar güvendiğin teknolojiyi kullanarak sana zarar verebilir. Dikkat etmekte her zaman fayda var
sonuç olarak yine insanlara güvenmemek gerekiyor.
🙂
☺️
Psikolojik olarak kendini nasıl daha rahat hissediyorsan öyle düşün. Güvenmiyorum? neden? güveniyorum desem de neden? ve neye göre oho.. bu
😄haklı ve doğru bir yorum
Uzun zamandır aklımda, alsam mı almasam mı diye düşünüp duruyorum. Tam alacakken yorumları okuyunca vazgeçiyorum...
😄 Dyson var o daha iyi.. ışıklı ve eski elektrikli süpürgellerin daha gelişmiş hali gibi
Dyson robotu var mı?
www.google.com/search
Var ama dikey olanı daha iyi.
Ne kadar tuhaf görüntülü robot süpürgeymiş 😂
Dikey veya normal süpürge ile diğer beyaz eşya tarzı şeylerde "Miele" markasını tek geçerim, eğer robot süpürgesi varsa yine "Miele" derim, çünkü "Miele" demek ömürlük demektir : ))
Evet tuhaf bir görüntüsü var 😅
Miele hmm🤔 ilk defa duydum desem 😅
Miele = Zenginler = Kalite = Ömürlük
Miele yi incelemeni tavsiye ederim, bir kere alırsın ömür boyu kullanırsın : )) Dysonun sadece adı var, Mielenin tırnağı olamaz : ))
Ooo🙂 teşekkür ediyorum
Bunu Ray-Ban < Serengeti olarak düşünebilirsin. Ray-Ban ı herkes bilir ama gerçek kalite Serengeti dir : ))
Mantıklı güzel bir örnek oldu, teşekkür ediyorum 🙂
Bende güvenmezdim. Ama şu anda aldığıma çok memnununum.
Kullanan ben olduğum müddetçe evet. Otomatik sistemleri pek sevmiyorum.
Almadım almayı düşünmüyorum.
Onun yapacağı işlemi kendim yapıyorum.
Benim kontrolüm altında iken güveniyorum. Kendi kendine işler becerirse olmaz
bu süpürgeler hackleniyor :D bazen tehlikeli olabiliyor. ama genel anlamda çok daha iyidirler.
Hackleniyor mu ilk kez duydum
@Ölenekadarghostuzz evet
gün gelecek teknoloji kendi kendini bitirecek buna eminim
Hiç masum degil o süpürgeler bende almadım almam
Kesinlikle
Evet güveniyorum
Teknoloji güvenilmez tabi ki.
Teknolojiye evet insanlara hayır.
Ben seviyorum işi kolaylaştırıyor
Robot süpürgenin pek gereği yoktur bence
Ben bunu almadım almam
Güvenmiyorum.