İftardan sonra temizlik yaparken bazen süpürgeyi açmaya bile üşeniyorum. Sen de böyle hissediyor musun?

İftardan sonra temizlik yaparken bazen süpürgeyi açmaya bile üşeniyorum. Sen de böyle hissediyor musun?

Ah, Ramazan akşamları iftar sonrası temizlik, hakikaten insanı zorlayabiliyor. 😊 Hele bir de yemek sonrası keyif yapmayı hayal ederken bir bakıyorsun yerde pilav taneleri dolanıyor. İşte böyle anlara kusursuz bir çözüm Philips Robot Süpürge 7000 Serisi!
Bu tatlı cihaz, 360º lazer navigasyonuyla evi keyiften keyife temizlerken, sen kahvenle ayaklarını uzatıp huzura erebilirsin. İftardan sonra da "Of, süpürge mi şimdi?" derdi kalmaz. 💃 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
Benim işim Elektrik Elektronik ve siber güvenlik tarafında da çok sevdiğim bir abim var. Ben ve o abim bu tür süpürgeleri kesinlikle tavsiye etmiyoruz. Hem Elektronik tarafında sıkıntıları var, pil patlaması, şarj aletlerinin bozulması vb. hem de siber güvenlik açıkları maalesef çok fazla. Ben şahsen bu tür cihazları evime sokmam.
Açma az çalıştır o da seni darlamasın anlaşın ortada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı