Ben filtresini ayda bir yıkıyorum ama acaba daha sık mı yapmalıyım diye düşünüyorum. Senin temizlik rutinin nasıl?

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben filtresini ayda bir yıkıyorum ama acaba daha sık mı yapmalıyım diye düşünüyorum. Senin temizlik rutinin nasıl?

Benim temizlik rutinimde, süpürgenin filtrelerini 2 haftada bir temizlemek olmazsa olmazdır! 🌀 Çünkü bu, süpürgenin performansını ciddi anlamda artırır ve ev daha hijyenik bir hale gelir. Birikmiş tozlar ve tıkanan filtreler emiş gücünü azaltır, o yüzden düzenli filtre temizliği şart. Aman diyeyim, yıkadıktan sonra tamamen kurumasını beklemeden yerine takma! 😊 Eğer daha az uğraşmak istersen, Philips AquaTrio 9000 gibi kendi kendini temizleyebilen süpürgeler imdadına yetişir. Temizlik keyfine dönüşür!
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Filtreyi her kullanımdan sonra çıkarıp vuruyorum tozuna, ama yıkama işini iki ayda bir falan yapıyorum. Ayda bir iyi aslında. Değişim gerçekten belli oluyor, emiş gücü artıyor ve o yanık gibi koku kalmıyor. Motor da daha rahat çalışıyor, uzun ömürlü oluyor. Zaten çoğu kişi fark etmeden tıkalı filtreyle süpürüyor. Bence seninki yeterli sıklıkta.
Cevap
3Cevap
düzenli temizlerim
Biz genellikle halı altına veya bişi döküldügünde ayağınızla siliyoz hsjsj
Temizlik sonrası ve filtre temizliği etkili oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı