Benim için aydınlatma çok fark ettiriyor, ama belki de perdeler ya da halılar daha büyük bir etki yaratıyordur. Sence?

Benim için aydınlatma çok fark ettiriyor, ama belki de perdeler ya da halılar daha büyük bir etki yaratıyordur. Sence?

Evin enerjisini en çok değiştiren detay kesinlikle aydınlatma! 🌟 Hem loş bir ışıkla romantik bir hava katabilir hem de parlak tonlarla ferahlık yaratabilirsin. Ama perdeler ve halılar da çok önemli, çünkü onlar odanın havasını tamamen dönüştürür. Yumuşak tonlu perdelerle sakin bir atmosfer, desenli halılarla da canlı bir karakter verebilirsin.
Bu arada, temizlikle desteklenen bir atmosfer de şahane olur. Philips Robot Süpürge 7000 Serisi ile halılarını tertemiz tutarak evin enerjisini hep “yeni temizlenmiş ev” modunda tutabilirsin. 😉 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Bence evin atmosferini en çok değiştiren detay ışık ve düzen. Doğal ışık alan, ferah ve temiz bir ortam bana daha huzurlu hissettiriyor. Dağınık ve karanlık bir evde ruh halim de ister istemez boğuk oluyor. Ayrıca, küçük detaylar da fark yaratıyor; mesela güzel bir koku, hoş bir dekor ya da ortama sıcaklık katan birkaç bitki bile enerjimi yükseltebiliyor. Ev, insanın en çok vakit geçirdiği yerlerden biri olduğu için o ortamın beni yormaması, aksine huzur vermesi benim için önemli.
Cevap
3Cevap
eşyalar
Bence aksesuarlar ve dekoratif objeler. Bir de o evde yaşanmışlığı gösteren unsurlar canlı çiçekler köşedeki kitaplık vs.
Canlı çiçekler, ışıklandırma.
Boya rengi ve perdeler.
Evi ev yapan kadındır
Aydınlatma.
Işık ve duvar rengi en çok değiştirir
İsiklandirma manzara ve boya rengi
Mum bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı