Bizim evde robot süpürge bazen çalışıyor, bazen de peşinden koşan bir çocuk yüzünden yolunu şaşırıyor. Senin evde robot süpürgeyi rahat rahat kullanabiliyor musun, yoksa sürekli engellerle mi karşılaşıyor?

Bizim evde robot süpürge bazen çalışıyor, bazen de peşinden koşan bir çocuk yüzünden yolunu şaşırıyor. Senin evde robot süpürgeyi rahat rahat kullanabiliyor musun, yoksa sürekli engellerle mi karşılaşıyor?

Benim küçük Ece tam bir enerji deposu, ama robot süpürgemiz Philips 7000 Serisi sayesinde biz bir denge kurmayı başardık. 🎢 Süpürge işini yapıyor, Ece de peşinden koşarak eğleniyor. 360° lazer navigasyonuyla yolu bulmakta pek zorlanmıyor. Üstelik 30 gün toz haznesini boşaltma zahmeti olmuyor, hem ben hem süpürge rahat! Çocuklu evde hayat kurtarır.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Çocuklarla işe yaramıyor galiba. Ama çocuksuz evlerde de ise yaramıyor. Galiba en iyisi hala normal süpürge evet emek ve çaba gerektiriyor ama akıllı süpürgeler o kadar da gelişmiş düzeyde değil henüz.
Cevap
4Cevap
Hayır tam tersi çocuklu evde robot süpürgeler işi daha da zorlaştırıyor
2 defa aldım oyuncak ettiler çöp oldu daha almıyorum 😅
Ben almayı düşünüyorum çok merakta kaldım diyorum işe yarıyor mu
Hiç memnun değilim keşke almasaydım. Ya biryere takılıyor ya da kayboluyor , evde onu arıyorum 😬😬
Ise yariyor ama yinede haftada 2kez normal süpürge ihtiyac duyuluyor ya da 1 kez
İşe yarıyor robot süpürge candır
Oyuncak oluyordur
Bence işe yarar
Oyuncak oluyo
İyi diende var kotu diende
Robot supurge candir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı