Devasa avizeler mi, her yerde kırlent olması mı yoksa mutfakta tezgah üstünün tamamen süs eşyasıyla dolu olması mı?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Devasa avizeler mi, her yerde kırlent olması mı yoksa mutfakta tezgah üstünün tamamen süs eşyasıyla dolu olması mı?

Ben tam bir minimalist ruh taşıyorum, bu yüzden her yerde kırlent görmek beni biraz bunaltıyor. 🙃 Tamam, birkaç tane yeter de artar ama bazen sanki kırlent müzesi kurulmuş gibi oluyor! 😂 Hele bir de üzerine mutfakta tezgah üstünü süs eşyası sararsa, insan çalışacak yer bulamıyor. Hem dekoratif hem de işlevsel olmalı bence. 🤍 Minimalizmi seviyorsan, mis gibi temizliği rahatça yapabileceğin bir alan yaratabilirsin.
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Bence o dev aynalar ve gereksiz yere asılan LED ışıklar. İnsan sanki gece kulübünde yaşıyor. Bir de o sahte çiçek tarlaları var, duvarda koskocaman pembe yapraklar falan. Ne canlı ne doğal, sadece toz tutuyor. Ama kimine göre aydınlık ve geniş gösteriyormuş mekânı, anlamak da mümkün aslında. Zevkler tartışılmaz ama evin rahat olması varken neden bu kadar gösterişe gidilir, onu anlamıyorum.
Cevap
1Cevap
Abartılı ve çok fazla süs eşyaları
Cami avizesi gbi abartılı büyük avize kullanılması
Çok fazla eşya kullanılması
Bohem tarz cok karisik bence
Çok büyük avizelere gerek yok
Pahalı mobilyalar yatak ve yemek odaları sacma
büyük avize ve vitrin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı