Ev & Yaşam Sil, süpür, tekrar et… Evi temizlemek mi, yoksa temiz tutmaya çalışmak mı daha zor? (Sayfa 4) Philips Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4221 Sil, süpür, tekrar et… Evi temizlemek mi, yoksa temiz tutmaya çalışmak mı daha zor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 63 kişi beğendi
Yunusteri Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Temizlik sırasında değil ama sonrasında insan pert oluyor:) 0 0 Yorumla
Life_6 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 1 yıl Hyr zaman kalitesi garantisi markasını on planda tutmayı başaran en güzel marka 0 0 Yorumla
delidumbelek Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 yıl Silip supurmek zor her gun her gun yapmiyorum Ben temizlik 0 0 Yorumla
Matmazel__Deniz Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Bu model süpürgeyi kullanmadığım için düşüncem yok paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
Gurme_Bebe Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Bu konuda bir düşüncem yok paylaşım için teşekkürler sadece Philips markasını çok beğeniyorum 0 0 Yorumla
kaldmwkmwkwmwkw Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl Hepsi Zor valla hiçBişey yapası felmiyor insanın 0 0 Yorumla
lattekizi Takip Et Xper 2 Yaş: 27 1 yıl temiz tutmanın daha zor oldugunu düşünüyorum, temizlemek dah kolay 0 0 Yorumla
User1_234_56 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Temiz tutmaya çalışmak daha çok yoruyor. Bence 3 günde bir en azından süpürmek lazım 0 0 Yorumla
kenandanberi Takip Et Xper 1 Yaş: 29 1 yıl temizlenmek de temiz tutmak da çaba gerektirir. 0 0 Yorumla
Aykanb Takip Et Xper 2 Yaş: 27 1 yıl Evi temiz tutmak daha zahmetli çünkü sürekli bir farkındalık ve çaba gerektiriyor. 0 0 Yorumla
AŞK--ADAMI92 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Kişiden kişiye değişir. Bir yandan temiz tutmaya çalışırken, diğer yandan temizlemek lazım. 0 0 Yorumla
h6rnn Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl evi temizlemek zor temiz tutmakta zordur her ikiside zor 0 0 Yorumla
Mervennnnn Takip Et Xper 2 Yaş: 24 1 yıl Temizlemek çok eğlenceli bence , ama annemin evinde yapmayı sevmezdim kendi evimde seviyorum 0 0 Yorumla
Hiçkimseee777 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Temiz tutmaya çalışmak daha zor bence ikisi de zor ama diğeri daha zor 0 0 Yorumla
User1253257446784 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl İkiside zor bence ama temizlik yapmak eğelenceli oluyor bazen müzikle falan.. 0 0 Yorumla
1234TN Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Temiz tutmak, çünkü temiz tutmak jaç defa temizlemekdir 0 0 Yorumla
bararabararabx Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl temiz tutmaya çalışmak daha zor her yandan bir şey çıkıyor 0 0 Yorumla
Skdjrhddjdjf Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Temiz tutmaya çalışmak yoksa evde her hangi bir düzen olmaz 0 0 Yorumla
PinkPetit Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Temiz tutmak zor bence ama bilenedim her türlü zor bana 0 0 Yorumla
Kubra-kubush Takip Et Xper 1 Yaş: 36 1 yıl Temiz tutmak kesinlikle) herkesi evden kovarsan mümkün anca 0 0 Yorumla
yusufaasikolananonim Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Temiz tutmaktir tabikide Gereksiz yere cok kezugrasmam ve yorulmam ekort sarf etmem 0 0 Yorumla
yorgun49 Takip Et Xper 3 Yaş: 42 1 yıl Temizlemek zor temizledikten sonra çocuk varsa evde temiz tutmak daha zor 0 0 Yorumla
Nolimiit Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Elektronik eşyalar gözün kapalı kullanabileceğiniz tek marka Philips kaliteden ödün vermiyor 0 0 Yorumla
Kemal_48 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Böyle soru mu olur kesinlikle temiz tutmaya çalışmak 0 0 Yorumla
xSelinn0 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Temiz tutmak daha zor temiz tutsak temizleme derdi olmaz 0 0 Yorumla
duruhill Takip Et Xper 2 Yaş: 21 1 yıl İlkin türevi çarpı 2. Eksi ilki çarpı 2. Türevi bölü bölümün karesi 0 0 Yorumla
Sessizkizingünlüğü Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Temiz tutmaya çalılmak sürekki bir yerlerden bir ley dökülüyor 0 0 Yorumla
cannsssu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 54% 1 yıl Ikiside çok zor bide bayram temizliği ise ooo 😂 2 0 Yorumla
Senhaklısınnilgun Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sil supur temiz tut sakın batirmasinlar 1 0 Yorumla
Aura2716 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 88% 1 yıl 2. Olan daha zor bence evi temiz tutmaya çalışmak 1 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Bayramda ise yarar bilgiler teşekkürler 0 0 Yorumla
Bayİstanbullu Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 93% 1 yıl Haftada 1 temizlikçi çağırmak daha kolay 0 0 Yorumla
malayaniisler Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 89% 1 yıl Temiz tutmak kolay, temizlemek zor bence. 0 0 Yorumla
İzmir353525 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% 1 yıl Psihilips. ürünleri genelde iyi oluyor 0 0 Yorumla
xBenSeninAnonimx Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Temiz kalmasına çalışmak daha zor 0 0 Yorumla
mehmetisteolum Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 83% 1 yıl temizlemem zor ya bir şekilde temız tutulur 0 0 Yorumla
doktorbirüyee Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 94% 1 yıl temizlik imandandır bu yüzden yapılmalı 0 0 Yorumla
hahajsjdkdsms Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Evi temiz tıtmaya çalışmak daha zor bence 0 0 Yorumla
eftelya340 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Temiz tutmak imkansız oyüzden rutin yapmak iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
363Cevap
Temizlik sırasında değil ama sonrasında insan pert oluyor:)
Hyr zaman kalitesi garantisi markasını on planda tutmayı başaran en güzel marka
Silip supurmek zor her gun her gun yapmiyorum Ben temizlik
Bu model süpürgeyi kullanmadığım için düşüncem yok paylaşım için teşekkürler
Bu konuda bir düşüncem yok paylaşım için teşekkürler sadece Philips markasını çok beğeniyorum
Merhabalar temizlik her insan için çok önemlidir
Hepsi Zor valla hiç
Bişey yapası felmiyor insanın
temiz tutmanın daha zor oldugunu düşünüyorum, temizlemek dah kolay
Temiz tutmaya çalışmak daha çok yoruyor. Bence 3 günde bir en azından süpürmek lazım
temizlenmek de temiz tutmak da çaba gerektirir.
Evi temiz tutmak daha zahmetli çünkü sürekli bir farkındalık ve çaba gerektiriyor.
Kişiden kişiye değişir. Bir yandan temiz tutmaya çalışırken, diğer yandan temizlemek lazım.
evi temizlemek zor temiz tutmakta zordur her ikiside zor
Temizlemek çok eğlenceli bence , ama annemin evinde yapmayı sevmezdim kendi evimde seviyorum
Temiz tutmaya çalışmak daha zor bence ikisi de zor ama diğeri daha zor
Philips ev ürünleri gerçekten muazzam herkes almalı
İkiside zor bence ama temizlik yapmak eğelenceli oluyor bazen müzikle falan..
Temiz tutmak, çünkü temiz tutmak jaç defa temizlemekdir
temiz tutmaya çalışmak daha zor her yandan bir şey çıkıyor
Evi temiz tuttukça temizlemesi zor olmuyor zaten
Ofisime aldım gerçekten çok harika bir şey.
Temiz tutmaya çalışmak yoksa evde her hangi bir düzen olmaz
Temiz tutmak zor bence ama bilenedim her türlü zor bana
Temiz tutmak kesinlikle) herkesi evden kovarsan mümkün anca
Temiz tutmaktir tabikide Gereksiz yere cok kezugrasmam ve yorulmam ekort sarf etmem
Temizlemek zor temizledikten sonra çocuk varsa evde temiz tutmak daha zor
Elektronik eşyalar gözün kapalı kullanabileceğiniz tek marka Philips kaliteden ödün vermiyor
Böyle soru mu olur kesinlikle temiz tutmaya çalışmak
Temiz tutmak daha zor temiz tutsak temizleme derdi olmaz
İlkin türevi çarpı 2. Eksi ilki çarpı 2. Türevi bölü bölümün karesi
Temiz tutmaya çalılmak sürekki bir yerlerden bir ley dökülüyor
Ikiside çok zor bide bayram temizliği ise ooo 😂
Temiz tutmaya çalışmak daha zor bence
Sil supur temiz tut sakın batirmasinlar
Temiz tutmaya çalışmak zor bence
2. Olan daha zor bence evi temiz tutmaya çalışmak
Bayramda ise yarar bilgiler teşekkürler
Evde tüm temizliği yapan ben...
Evi temiz tutmak da zor Evi temizlemek de zor tabii ki
Kolay gelsin ne diyim ben
Haftada 1 temizlikçi çağırmak daha kolay
Temiz tutmak kolay, temizlemek zor bence.
Psihilips. ürünleri genelde iyi oluyor
Evi temizlemek de çok zor Evi temiz tutmak da çok zor
Philips elektrik süpürgem var.
Temiz tutmaya çalışmak 😀
Temiz tutmaya çalışmak daha zor.
Temiz kalmasına çalışmak daha zor
Evi temizlemek benim için
Temiz tutmaya çalışmak daha zor
Phiilps her konuda candır.
Genelde tekrar temizlik yapmamak için temiz tutmaya çalışıyorum
temizlemem zor ya bir şekilde temız tutulur
temizlik imandandır bu yüzden yapılmalı